Aydınlar İlçesinde Öğrenim Gören 1200 Öğrenciye, Giyim Yardımı Yapıldı

Eğitime destek kampanyası kapsamında, Siirt`in Aydınlar ilçesinde kaymakamlığın talebi üzerine, LC Waikiki firması tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere 1200 takım giyim malzemesi dağıtıldı.

Aydınlar İlçesinde Öğrenim Gören 1200 Öğrenciye, Giyim Yardımı Yapıldı

Aydınlar İbrahim Hakkı İlköğretim Okulu`nda yapılan programa katılan Siirt Valisi Musa Çolak’ın eşi Gülsüm Çolak, okul idarecilerinden bilgi aldı, sınıfları tek tek gezerek, öğrencilerle sohbet etti.

İbrahim Hakkı İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen kıyafet dağıtım töreninde konuşan Gülsüm Çolak, “Aydınlar Kaymakamlığımızın girişimleri sonucu eğitime destek projesi kapsamında, LC Waikiki firması tarafından finanse edilen ve eğitim çağındaki çocuklarımıza dağıtılmak üzere 1200 adet giyim malzemelerini öğrencilerimize dağıtacağız. Öncelikle Van ve çevresinde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle ilçemizde misafir ettiğimiz 66 öğrencimize giyim yardımı yapacağız. Daha sonra ilçe merkezine bağlı diğer köylerimizdeki yavrularımıza da bu yardımlar yapılacaktır. Eğitime desteklerinden dolayı LC Waikiki firmasını ve ilçe kaymakamlığımıza ve diğer yetkililere teşekkür ederim.” dedi.

Aydınlar Kaymakamı Ahmet Yıldız da ilçedeki eğitim kurumlarında eğitim gören öğrencilerin desteklenmesi amacıyla yaptıkları girişimler sonucu, LC Waikiki firması tarafından 1200 öğrenciye giyim yardımı sözü aldıklarını hatırlattı. Yıldız, "LC Waikiki firması yönetim kuruluna ve çalışanlarına teşekkür ederim. Ayrıca eğitime verdiği desteklerle her zaman yanımızda olan, Gülsüm Çolak hanımefendiye de katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Daha sonra okul bahçesinde toplanan öğrencilere giyim yardımı yapıldı. Aydınlar İbrahim Hakkı İlköğretim Okulu`nda yapılan programa; Vali eşi Gülsüm Çolak, Aydınlar Kaymakamı Ahmet Yıldız, Aydınlar Belediye Başkanı Mesut Memduhoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Edip Tren, Okul müdürü Cengiz kayra, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.