Öztürk: Vali Şahin, Giresun'a Önemli Kazanımlar Sağladı

AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, çalışmalarından dolayı Giresun Valisi Dursun Ali Şahin`i överek, Vali Şahin`in Giresun`a önemli kazanımlar sağladığını söyledi.


Öztürk, yaptığı açıklamada, AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu ile birlikte Giresun Kalesi yolunda yapımı süren genişletme çalışmalarını incelediklerini belirtti. Yapım çalışmalarını sürdüren görevlilerle görüştüklerini ifade eden Öztürk, kendilerinden çalışmalar hakkında bilgi aldıklarını vurguladı.

Yıllardır bölgede ulaşım sorunu yaşandığını, Giresun halkının yaşadığı sorunun Vali Şahin tarafından çözümü için çalışma başlatıldığını hatırlatan Öztürk, Şahin`e, bu çalışmanın gerçekleşmesindeki öncü rolünden dolayı teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu aktaran Öztürk, ”Bilindiği gibi Giresun Kalesi’ne gidişi sağlayan yolun Kale Camii ile kütüphane arasındaki yaklaşık 25 metrelik bölümü dar olduğundan, araç geçişi tek şeritten sağlanıyordu. 40-50 yıldır bu şekilde araçların ve vatandaşların çile çektikleri yolun bu dar bölümü bir türlü gelmiş geçmiş belediyeler tarafından yapılmamış, ihmal edilmişti. Ancak Giresun halkının yıllardır yaşadığı bu ulaşım sıkıntısına sayın Giresun Valisi Dursun Ali Şahin el atarak çözüme kavuşturuyor. Sayın valimiz ve İl Özel İdaresi`nin çalışmaları ile ve özel firmaların desteği ile yapılan başlatılan yol genişletme çalışmaları bitme aşamasına gelmiştir.

Giresun İl Özel İdaresi`nin yaptırdığı bu çalışmanın bitiminde, Kale Mahallesi sakinleri ve Giresun Kalesi`ni ziyaret etmek isteyen halkımız, daha rahat ve güvenli bir şekilde geçiş yapabileceklerdir. Bu çalışmalardan dolayı Sayın Valimiz Dursun Ali Şahin’i tebrik ediyoruz. 50 yıldır yapılamayan hizmetin yapılmasını sağlayarak, ilimize sağladığı değeri bir kez daha göstermiştir.” diye konuştu.