Manisa Ak Parti`den Chp ve Mhp`ye Bayram Ziyareti

AK Parti Manisa İl Teşkilatı, Kurban Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, bayramlaştı.

Manisa Ak Parti`den Chp ve Mhp`ye Bayram Ziyareti
Kurban Bayramı`nın ikinci günü CHP ve MHP teşkilatlarını ziyaret eden AK Partililer, CHP`li ve MHP`li yöneticilerle bayramlaştı. AK Parti heyeti, ilk olarak CHP`yi ziyaret etti. İl Başkanı Murat Baybatur ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İl Başkan Yardımcısı Kemal Kaplan ve CHP`li yöneticiler tarafından kapıda karşılandı. İmam Hatip Lisesi yıllarından öğretmeni CHP`li Ayşe Kanık`ı kapıda gören AK Partili Baybatur, öğretmenine sarılarak, elini öptü. Toplantı salonunda AK Partililere şeker ve kolonyaikramında bulunan CHP`liler, bunun bir gelenek haline getirilmesini istediler. Bayramların sevgi, saygı ve hoşgörünün en üst seviyeye taşındığı günler olduğunu belirten CHP İl Başkanı Turgay Koç, AK Partililere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Koç, "Bu tür ziyaretlerin geleneksel hale getirilmesini bekliyoruz. Biz Murat`la bir genel seçimler yaşadık, seçimlerde birbirimize gül yaprağından ağır hiçbir söz sarfetmedik. Siyasette olması gereken de budur. Kendisine bundan sonraki siyasi hayatındabaşarılar diliyorum" dedi. Tüm teşkilat mensupları adına CHP`lilerin Kurban Bayramı`nı kutladığını kaydeden Murat Baybatur ise, "Bizler hepimiz Manisa`da yaşıyoruz. Manisa`da genel seçimleri baz alırsak 4 yılda bir yani 48 ayın en fazla 3 ayı rakip olarak çalışıyoruz, siyasi arenada. Ama bunun 45 ayı Manisa`dayız hep birbirimizin yüzüne bakıyoruz, selamlaşıyoruz. Bu 45 ay boyunca tabiri caizse Manisa`da Manisa için çalışan, siyasi partilerimiz ayrı olabilir ama hepimiz bu şehir için çalışıyoruz. Bizlerde bunun bir adet halinegelmesini istiyoruz. Birbirimizle ilişkilerimizin daha fazla artmasını amaçlıyoruz. Manisa için faydalı projelerde yer almak istiyoruz. Bu bayramda da yeni bir soluk getirmek istiyoruz. Bize böyle bir randevu verdikleri için de kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte en azından Manisa`da diğer siyasi partilerle bir araya gelmek, Manisa için dertlenmek, Manisa`ya proje üretmek adına daha sık bir araya geleceğimize inanıyorum" diye konuştu. CHP`nin ardından MHP`yi ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur ve yönetim kurulu üyeleri, MHP`liler tarafından sıcak bir ortamda karşılandı. AK Partililerin bayramlarını tebrik eden MHP İl Başkanı Uğur Üncü, "Bugünlerin önemi, anlamı çok büyük. 24 şehidimizin verildiği ve hemen arkasından Van depreminin olması işte bunların tamiri ve dayanışması Türk Milleti`nin büyüklüğünden geliyor. Böyle bir günde bizde Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı ve yönetimini aramızda görmekten memnun ve mutluolduk" dedi

Türkiye`nin son zamanlarda sıkıntılı dönemlerden geçtiğinin altını çizen AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur ise, "Terör ve arkasından Van depreminin olması bayrama buruk ve acı girmemize sebep oldu ama bu bayramlar birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirmesini temenni ediyorum. İnşallah yeni bir başlangıç olur. Bu vesile ile bizde AK Parti olarak, MHP`li arkadaşlarımızın bayramlarını tebrik etmek için geldik. İnşallah daha güzel günlerde, daha coşkulu birlik ve beraberliğimizin arttığı bayramlarıkutlamak dileğiyle herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Kaynak: İHA