Menemenli Çıraklar Erciş’teki Kardeşlerine Yardım Eli Uzattı

İzmir`in Menemen ilçesindeki Erdinç Ahmet Cengiz Mesleki Eğitim Merkezi’ndeki çıraklar, depremde en ağır hasarı gören Van`ın Erciş ilçesine kardeşlik eli uzattı.

Ayrıca Erciş Mesleki Eğitim Merkezi`ni de kardeş okul olarak belirlediler. Merkezin yönetici, öğretmen, veli ve öğrencileri, sosyal sorumluluk bilinciyle başlattıkları kampanyada toplanan 13 koli yardımı, kargo aracılığıyla Erciş Mesleki Eğitim Merkezi yetkililerine ulaştırdı.

Erdinç Ahmet Cengiz Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü A.Levent Ertekin, konuyla ilgili açıklamasında böylesine anlamlı bir çalışmanın içinde bulunan herkese, gösterdikleri duyarlı davranışları için teşekkür etti. Müdür Ertekin, “Öncelikle yaşanan bu acı, acı olduğu kadar da ders alınması gereken olayda hayatını kaybedenlere Allah`tan rahmet, yaralılarına acil şifalar diliyoruz. Bu tür olaylar, acı olduğu kadar birlik ve beraberliğin perçinlenmesine, kardeşlik bağlarının gelişmesine de vesile olur. Biz de karınca kararınca elimizden gelen yardımı yaparak kardeşlerimizin sıkıntılarını paylaşmaya çalıştık.” dedi.