Albarder ve Tudeb Yibo Öğrencilerinin İhtiyaçlarını Karşılayacak

Almanya`da Yaşayan Bartınlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (ALBARDER) ve Türk Dernekler Birliği Platformu (TUDEB), Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak.

Albarder ve Tudeb Yibo Öğrencilerinin İhtiyaçlarını Karşılayacak

ALBARDER ve TUDEB üyeleri yaptığı ziyarette öğrencilere çikolata dağıttı, okul Müdürü Yaşar Güney’den öğrencilerin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Ziyarete, ALBARDER Başkanı Ahmet Gökgöz, ALBARDER Dernek üyeleri Mehmet Kaynar, Şengül Kaynar, Fatma Gökgöz, Nevzat Çardak, TUDEB Başkanı Bahri Akalın, Bartın Belediyeler Birliği ve Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin katıldı.

Almanya`da Yaşayan Bartınlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (ALBARDER),Başkanı Ahmet Gökgöz, yaptığı konuşmada, “Bu okula üçüncü kez geliyoruz. Üç yıldan beri bu okulu hatırlıyoruz ve aklımızdan çıkmaz. Bundan önceki yıllarda elbise yardımı yapmıştık. Okul Müdürü Yaşar Güney’den öğrencilerin ihtiyaçları hakkında bilgi aldık. Bu sene de İnşallah elimizden gelen yardımı yapacağız. Ben derneğimizin üyelerine ve hayırsever vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.
Türk Dernekler Birliği Platformu (TUDEB) Başkanı Bahri Akalın, da yaptığı konuşmada, "Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, bu okuldan bizi haberdar etmişti. Bu okulla bizi tanıştırdığı için kendisine çok teşekkür ediyorum. Almanya`da Yaşayan Bartınlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile beraber bu okula yardımlarımız devam edecek. Her geldiğimizde bu okulu ziyaret ediyoruz, burası bizim kardeş okulumuz gibi oldu. Okul Müdürü Yaşar Güney’le okulun ihtiyaçları hakkında konuştuk. Ben ailelerin burayı tanımasını istiyorum, aileler hafta sonunu burada yavrularımızla beraber geçirirlerse burayı tanımış olurlar. Çocuklarda aile sevgisinden yoksun olmamış olurlar.” şeklinde konuştu.

Kumluca Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) Müdürü Yaşar Güney, ALBARDER ve TUDEB üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.