Ebru Yaşar, Antalya`da Bisan Bayileri İçin Sahne Aldı

İhlas Holding çatısı altında yer alan Bisan`ın Antalya`da 700 bayisinin bir araya geldiği `Ortaklar Buluşması`nda ünlü şarkıcı Ebru Yaşar sahne aldı.

Ebru Yaşar, Antalya`da Bisan Bayileri İçin Sahne Aldı
Yaşar`ın sahnede öptüğü bebeğin yanağı ruja boyandı

Türkiye`nin önde gelen bisiklet üretici firmalarından olan ve İhlas Holding çatısı altında yer alan Bisan, Türkiye`deki yaklaşık 700 bayisini Antalya Rixos Lares Otel`de `Ortaklar Buluşması` adlı toplantıda bir araya getirdi. Bisan, yurt genelindeki bayilerine ünlü sanatçı Ebru Yaşar konseriyle unutulmaz bir gala gecesi yaşattı. Türkiye`nin 81 kenti ve ilçelerden gelen bayiler, üç gün süren toplantıda hem stres attılar hem de şirketin 2012 hedeflerini masaya yatırdılar. Gündüz piyasaya yeni sürülecekbisiklet ve motosikletleri test eden bayiler, akşam da ünlü sanatçı Ebru Yaşar`ın şarkılarıyla stres attılar. Göz kamaştıran kıyafetinin yanı sıra geniş bir repertuarla bayilerin karşısına çıkan ünlü şarkıcı, programında halk müziğinden sanat müziğine uzanan dillerden düşmeyen parçaların yanı sıra güncel popüler şarkılara da yer verdi. Ebru Yaşar, program finalinde Bisan için hazırlanan pastayı Bisan Moped Otomotiv A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Abidin Dursun Kaleli ile birlikte kesti. Bisanbayiler toplantısı gala gecesinde sahne almaktan son derece mutlu olduğunu belirten Ebru Yaşar, sahneye getirilen bir bebeği yanağından öpünce bebeğin yanağı ruja boyandı.

Bu arada gecede yapılan çekilişle bir bayiye otomobil, birçok bayiye de tablet bilgisayar ve Iphone`nun da yer aldığı sürpriz hediyeler verildi. Gala gecesinde bayiler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi.
Kaynak: İHA