Öğrencilere Kapalı Spor Salonu Müjdesi

Münir Nurettin Selçuk İlköğretim Okulu’nda öğrencilerle bir araya gelen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, öğrencilere kapalı spor salonu müjdesi verdi.


Münir Nurettin Selçuk İlköğretim Okulu’nda öğrencilerle bir araya gelen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yaptıkları eğitim yatırımlarından bahsetti. “Eğitimli insandan kimseye zarar gelmez” diyen Çağırıcı, son 7 yıl içerisinde Bağcılar’a 40 okul kazandırdıklarını ifade etti. İnsan’ın kutsal bir varlık olduğunu söyleyen Çağırıcı öğrencilere belediyenin Bilgi Evlerine gelmelerini istedi. Uygun mevsimlerde, bazı derslerin Nostalji Bahçeleri’nde yapılabileceğini söyleyen Çağırıcı, Nostalji Bahçesi projesine Fındık Bahçesi ve Karadeniz Dolma Evi’nin de yakında katılacağını belirtti. Çağırıcı öğrencilere okulun yakınına kapalı bir spor salonu yapacaklarının da müjdesini verdi.

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ
Okul Müdürü Şahin Vural, Bağcılar Belediyesi’nin Münir Nurettin Selçuk İlköğretim Okulu’na yaptığı yatırımlardan dolayı Başkan Çağırıcı’ya teşekkür plaketi verdi. Vural yaptığı konuşmada, “Belediyemizin ne zaman kapısını çalsak, hiç geri çevrilmedik. Konferans salonumuz yapıldı. Yine okulumuzun tüm granit kaplaması ile boya ve badanası belediyemiz tarafından yapıldı” dedi.