Kaçırılan Deniz Otobüsü Kartepe, Karamürsel İskelesine Getirildi

Kocaeli`den kaçırılan `Kartepe` adlı deniz otobüsü Silivri`den Kocaeli`nin Karamürsel Vapur İskelesi`ne getirildi.

Kaçırılan Deniz Otobüsü Kartepe, Karamürsel İskelesine Getirildi
Silivri`den saat 20.45 sularında ayrılan, Kaptan Bülent Coşkun, 4 mürettabat ve 3 bakım ustasının içerisinde bulunduğu `Kartepe` adlı deniz otobüsü Karamürsel Vapur İskelesine yanaşarak bağlandı. Deniz otobüsünü Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Türkmen ve bazı yetkililer karşıladı. Kaptan ve mürettabat iskelede bir süre dinlendi.


BAKAN ERGÜN`DEN KAPTANA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe deniz otobüsünün personeline geçmiş olsun dileklerini iletti. Bakan Ergün ile Başkan Karaosmanoğlu, olay karşısında soğukkanlı şekilde davranarak, hem yolcuları rahatlatan, hem de emniyet yetkililerine yardımcı olan personeli de kutladı.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kartepe isimli deniz otobüsünün personeli, Bakan Ergün ve Başkan Karaosmanoğlu ile bir araya geldi. Kartepe’nin personelini karşılayanlar arasında Büyükşehir Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, Başkan Danışmanı Ömer Polat ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık da yer aldı.
Kaptan Cumhur Tunçel, başmühendis Hüseyin Karaaslan, gemici Egemen Erdoğan ve yağcı Mehmet Göktaş, Bakan Ergün ve Başkan Karaosmanoğlu’na yaşadıkları olayı anlattı.
Bakan Ergün ile Başkan Karaosmanoğlu, ilk olarak Kartepe’nin personeline geçmiş olsun dileklerini iletti. Bakan Ergün ile Başkan Karaosmanoğlu, uzun saatler süren olay boyunca soğukkanlılıklarını hiç kaybetmeyen ve böylece yolcuları rahatlatan, aynı zamanda emniyet yetkililerine de yardımcı olan kaptan Tunçel ile personelini kutladı.