Esra Erol gelin adayına fena patladı

Esra Erol'un sunduğu evlilik programının dün ekrana gelen bölümüne Esra Erol ve gelin adayı arasında yaşanan tartışma damgasını vurdu.

Atv'de yayınlanan Esra Erol'la Evlen Benimle adlı izdivaç programında ortalık karıştı. Programda izdivaça gelen gelin adayı damat adayı ile canlı yayında tam yüzük takacakken, gelin adayı yüzük takma töreninin soğuk bir tören olduğunu söyleyince bir anda ortalık karıştı.

Esra Erol gelin adayına fena patladı

Gelin adayının ekip arkadaşlarından birini ağlattığını öne süren Esra Erol gelin adayına tepki gösterdi. Esra Erol'un bu sözlerine bozulan gelin adayı önce programı terk etmek istedi ancak daha sonra tekrar stüdyoya gelerek derdini anlatmaya başladı. Esra Erol ise gelin adayına tepkilerini sürdürerek "Kök söktüreceksiniz bir haftadır çocuk oyuncağı gibi. Buradaki hiç kimse sizin köleniz değil. Bir haftadır burnumuzdan getiriyorsunuz." dedi.
Esra Erol'a derdini anlatmak isteyen gelin adayı olayın bir yanlış anlaşılma olduğunu ifade ederek Esra Erol'a kendisine karşı önyargılı olduğunu söyledi. Esra Erol ise gelin adaylarının biraz daha saygılı olması gerektiğini ifade ederek "Siz böyle yapınca benim cinlerim tepeme çıkıyor. Ben şimdi çok mutsuzum. Buraya gelenler birini bulduktan sonra bize de sırt çevirmesin." diyerek tepkisini dile getirdi.
Bu arada sinirleri bozulan gelin adayı bir anda ağlamaya başladı. Ağlamaya başlayan gelin adayını teselli etmek ise yine Esra Erol'a düştü.

BEYAZ GAZETE