Nagehan Alçı, Müge Anlı'ya sert tepki gösterdi

Kanal 24 ekranlarında yayınlanan 'Nerede Kalmıştık?' programının sunucusu ve yorumcusu olan Nagehan Alçı, Müge Anlı'nın söylediği ırkçı sözler nedeniyle sert bir dille eleştirdi.

Nagehan Alçı, Müge Anlı'ya sert tepki gösterdi
Van'da meydana gelen depremin ardından ayrımcılığı körükleyerek ''Ağlama sırası onlarda" sözleriyle büyük tepki çeken Müge Anlı'ya tepkiler bitmek tükenmek bilmiyor. Akşam Gazetesi yazarı Nagehan Alçı'da Kanal 24 ekranlarında Ahmet Kekeç'le birlikte günün gelişmelerini yorumladığı "Nerede kalmıştık?" adlı programda Müge Anlı'ya sert tepki gösterdi.

Nagehan Alçı, Müge Anlı'ya sert tepki gösterdi

MİDEMİ BULANDIRIYOR

Müge Anlı'ya sert sözlerle yüklenen Nagehan Alçı "Batıda gördüğümüz ayrıştırıcı ırkçı kendini ifade ediş marjinal gençlik Türkiye'de yok. Allah'tan yok. Ama maşallah sosyal medyada bu bol bol var. Müge Anlı'ya gelmek istiyorum. Çünkü üzerinde çok ciddi konuşmak gerekiyor ki, bir daha medyada hiç kimse böyle bir şey söylemeye cüret edemesin. O tür ırkçı sözleri kalkıp ta canlı yayında söylemesini bir kere bir yandan şöyle diye nitelendiriyorum... Bu tip kafaların deşifre olması lazım. Ben bu andan itibaren Müge Anlı'nın böyle devam edebileceğini zannetmiyorum. İnsanın fikri neyse, zikri odur. O sözler benim midemi bulandırıyor." dedi.

Müge Anlı'nın Ahmet Kaya'nın linç gecesinde de başrol üstlendiğini ifade eden Alçı "Beni hiç şaşırtmıyor. Çünkü Ahmet Kaya'nın linç gecesini görüntüleri izlenirse, Müge Anlı'nın o gecenin başrol oyuncularından biri olduğu görülür." şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE