Depremde Hayatlarını Kaybeden Öğretmenler Kayseri’de Toprağa Verildi

Van`da meydana gelen depremde enkaz altında kalarak hayatlarını kaybeden Kayserili iki öğretmen, memleketlerinde toprağa verildi.

Depremde Hayatlarını Kaybeden Öğretmenler Kayseri’de Toprağa Verildi
Bir çocuk annesi 26 yaşındaki öğretmen Ebru Naim’in cenaze namazı Hunat Camii’nde kılındı. Cenazeye, polis memuru olan eşi Oğuzhan Naim de katıldı.

Muş ili Malazgirt ilçesinde İngilizce öğretmenliği yapan Ebru Naim, polis memuru eşi Oğuzhan Naim ile birlikte yemek yemeye gittiği Erciş ilçesinde deprem sırasında enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.
Ebru Naim, 3 yıl önce polis memuru Oğuzhan Naim ile evlendi. Çiftin 2 yaşında çocukları vardı. Öğretmen olan baba Muharrem Mızrak, kızının yanında olan eşinin deprem sabahı döndüğünü belirtti. Mızrak, aynı gün arkadaşlarının da ısrarı üzerine Erciş’e yemeğe gittiklerini belirtti. Baba Mızrak, bu sırada meydana gelen deprem sonucu kızının hayatını kaybettiği damadı ve torununun küçük sıyrıklarla kurtulduğunu anlattı. Ebru Naim’in, ilk görev yeri olan Van Erçiş’de 4 yıl bulunduktan sonra Malazgirt’te tayini çıkmıştı.

Van`ın Muradiye ilçesinde, Erciş Kocapınar 50`nci Yıl İlköğretim Okulu`na `asker öğretmen` olarak atanan sosyal bilgiler öğretmeni Ayhan Yıldırım`ın cenazesi, doğum yeri Özvatan ilçesinde toprağa verildi.