Şanlıurfa Polisi, İki Tinerci ve Küçük Bir Kızı Aradı

Şanlıurfa`da, iddiaya göre 17-18 yaş arasında iki tinercinin, 12 yaşındaki küçük bir kızı kaçırarak, tünele götürdüğü ihbarını alan Şanlıurfa Emniyeti, harekete geçti.

Şanlıurfa Polisi, İki Tinerci ve Küçük Bir Kızı Aradı
Yaklaşık 3 saat boyunca, 5 kilometrelik karanlık tüneli baştan sona kadar gezen polis ekipleri hiçbir ize rastlayamadı. İddiaya göre, dün akşam saatlerinde, 17 ve 18 yaşları arasında iki tinercinin 12 yaşındaki küçük bir kızı kaçırarak, Karakoyun deresi tüneline götürdüğü ihbarını alan polis ekipleri, operasyon düzenledi. İtfaiye ekiplerinin de olay yerine çağırılması ile birlikte polis ekipleri, tünel girişinde arama yaptı. Tünel içinde yaklaşık 20 metrede arama yapan itfaiye ekipleri, tünelin karanlık olduğundan dolayı fazla ilerleyemedi. Tünel ağzında tinercilere ait olduğu iddia edilen bir bıçak bulundu. Bıçağı alanitfaiye ekipleri, incelenmesi için polis ekiplerine teslim etti. İsmini vermek istemeyen bir görgü tanığı, "Ben ve bir arkadaşım çarşıya gidiyorduk. 17 ve 18 yaşlarında iki kişinin 12 yaşındaki bir kızı kolundan tutarak, tünele götürdüğünü gördük. Bizde olayı görür görmez hemen arkalarından gittik fakat ellerinde bıçak var diye geri döndük. Sonra hemen polis ekiplerine haber verdik" dedi

3 SAATLİK ARAMA ÇALIŞMASI SONUÇSUZ KALDI Tüneli baştan sona incelemek için 5 kilometrelik kanalizasyon suyunun geçtiği tüneli yaklaşık 3 saat boyunca baştan sona arayan polis ekipleri, iki tinerci ve küçük kıza ulaşamadı. Tünel içindeki arama çalışmalarını bitiren polis ekipleri, havanın kararmasıyla birlikte arama çalışmalarını da sonlandırdı. İddia edilen, iki tinercinin ve küçük kızın büyük ihtimalle Beykapısı tüneli çıkışından çıktıkları tahmin edilirken, şuana kadar polis ekiplerine, hiçbir kayıp ilanı gelmedi. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüekipleri, olası bir duruma karşı, kaçırıldığı iddia edilen küçük kızın ailesinden gelecek kayıp ilanı haberini bekliyor. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Kaynak: İHA