İncir Reçeli şarkısını dinleyip intihar etti

Facebook'ta duvarına yazdığı ilginç nottan sonra hortumla kendini asarak yaşamına son verdi.

İncir Reçeli şarkısını dinleyip intihar etti
Muğla'nın Milas ilçesinde bir yıl önce kaçırarak evlendiği eşinin kendisini terk edip boşanma davası açması üzerine bunalıma giren 19 yaşındaki Sadık Bal, hortumla kendini asarak intihar etti. Gencin Facebook'ta "İsyan" şarkısının sözlerinden alıntı yaparak "Benim bu derdim, sebebim isyanım aşkıma, İçim yanar kanar da isyan ederim. Geriye bir avuç güzel yalan, beni bu derde, Sen attın gittin ya, Kafam duman" yazdığı öğrenildi.

SEVDİĞİ KIZI 1 YIL ÖNCE KAÇIRDI
Bodrum'da bir otelde çalışan Sadık Bal, yaklaşık 1 yıl önce sevdiği kızı kaçırdı. Reşit olmayan sevgilisiyle ailesinin rızası ile evlenen Bal'ın mutluluğu bir süre önce başlayan tartışmalarla bozuldu. Geçimsizlik nedeniyle eşi bir süre önce evi terk edip babaevine dönerken, Bal'dan boşanmak için dava açtı. Yakın çevresine eşini çok sevdiğini ve boşanma davası açmasına içerlediğini söyleyen Sadık Bal, geçtiğimiz ay görülen ilk duruşmada da eşinden ayrılmak istemediğini ifade etti. Bunun üzerine hakim davayı erteledi.

İSYAN ŞARKISININ SÖZLERİNİ PAYLAŞTI
Burgaz Mahallesi'nde oturan babası Yücel Bal'ın evinde kalmaya başlayan Sadık Bal, dün akşam saatlerinde evde kimsenin bulunmadığı bir sırada kendini hortumla tavana astı. Yakınları tarafından baygın halde bulunarak Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sadık Bal'ın Facebook'taki duvarına "İncir Reçeli" adlı filme ait "İsyan" şarkısının sözlerinden alıntı yaparak "Benim bu derdim, sebebim isyanım aşkıma; İçim yanar kanar da isyan ederim. Geriye bir avuç güzel yalan, beni bu derde, Sen attın gittin ya, Kafam duman" yazdığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.