Gaziantep`in Sorunları Masaya Yatırıldı

Gaziantep İl Genel Meclisi Başkanı Menderes Karaduman, Ankara`da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin başkanlığında, Gaziantep milletvekilleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin`in katılımlarıyla Gaziantep`in sorunlarının masaya yatırıldığı bir toplantı gerçekleştirildiğini söyledi.

Gaziantep`in Sorunları Masaya Yatırıldı
Karaduman, acil sorunların başında, eğitimin geldiğini belirterek, altyapı programları, yol ve içme sularının yanı sıra diğer sorunların da dile getirildiğini ifade etti. Sorunların çözümü noktasında gerekli takipleri yapacaklarını kaydeden Karaduman, "Toplantıda konuların ve sorunların azami duyarlılıkla sonuç almak için takip edilmesi, Ankara`ya iletimi konusunda hiçbir çekince ve gecikme olmaksızın aynı duyarlılığın herkes tarafından gösterilmesi gerektiği vurgulandı. Ankara`ya ulaşan konuların çözümüaşamasında sayın bakanımız, milletvekillerimiz ile birlikte bir koordinasyon içerisinde hareket edeceğiz. Yerelde ise, başta sayın valimiz olmak üzere, İl Genel Meclisi Başkan ve üyeleriyle iletişim içerisinde olacağız" diye konuştu

Karaduman, toplantının çok verimli geçtiğini ileriki zamanlarda da bu ve buna benzer toplantıların devam etmesi yönünde görüş birliğine varıldığını sözlerine ekledi. Toplantıda İl Genel Meclisi Başkanı Menderes Karaduman, Bakan Fatma Şahin`e hayırlı olsun temennisinde bulunarak bir Türk Bayrağı rozet takdim etti.
Kaynak: İHA