Engelliler İçin Kapak Toplayıp Ücretsiz İnternete Giriyorlar

Engellilere tekerlekli sandalye desteği için yürütülen "Mavi Kapak Kampanyası" kapsamında Erzincan Gençlik Merkezi örnek bir kampanya başlattı.

Engelliler İçin Kapak Toplayıp Ücretsiz İnternete Giriyorlar
Erzincan Gençlik Merkezi üyesi gençler kampanya kapsamında hem engelliler için kapak topluyor hem de topladıkları kapak karşılığında Gençlik Merkezi bünyesinde bulunan internet evinde ücretsiz internet imkanından yararlanıyorlar. Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Erzincan Gençlik Merkezi başlattığı kampanya ile herkese örnek oluyor. Mavi kapakların engelli çocuklar için umut ışığı olması için harekete geçen Erzincanlı gençler, topladıkları kapaklarla bir engellinin daha hayatını kolaylaştırmak istiyor. Kampanya kapsamında toplanan binlerce mavi kapak engellilerin ihtiyaç duyduğu tekerlekli sandalyenin alınması için gerekli kurum ve kuruluşlara gönderiliyor. Kampanyaya destek olan gençler,topladıkları kapaklar ile engelli vatandaşlara destek oldukları için çok mutlu olduklarını ve bu sayede Gençlik Merkezi`ndeki internet evinden ücretsiz yararlandıklarını ifade ettiler

Kampanya ile ilgili olarak açıklama yapan Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu, "Erzincan Gençlik Merkezi çalışmalarına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Şu ana kadar Erzincan Gençlik Merkezi`ne 2 bin 500 gencimiz üye olmuş durumdadır. Bizde bu üye sayısı arttıkça Gençlik Merkezi olarak ne tür faaliyetler yapabiliriz diye çalışıyoruz. Bu çalışmalar neticesinde Erzincan Gençlik Merkezi olarak engelli vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla `Mavi Kapak Kampanyası` düzenledik. Kampanyakapsamında Erzincan Gençlik Merkezi üyesi gençler kapak topluyorlar. Gençler topladıkları kapaklar karşılığında Erzincan Gençlik Merkezi bünyesinde bulunan internet evinden ücretsiz olarak faydalanabiliyorlar. Başlattığımız kampanya kapsamında binlerce kapak toplandı. Amacımız bu kampanya ile engelli vatandaşlarımıza destek olmaktır" şeklinde konuştu.
Kaynak: İHA