Yeni Toyota alana, eski arabasını satmak için 3 ay mühlet

Son dönemdeki reklam kampanyaları ile dikkatleri üzerine çeken Toyota, uyguladığı finans sistemi ile herkesi kendi modellerinden bir tanesinin sahibi

Son dönemdeki reklam kampanyaları ile dikkatleri üzerine çeken Toyota, uyguladığı finans sistemi ile herkesi kendi modellerinden bir tanesinin sahibi yapmayı hedefliyor. Şirket, yeni kampanyası; 'vadeli takas' sisteminde müşterilerini, yeni Toyota'larını hemen teslim alırken, eski otomobillerini satabilmek için 3 aylık ek süreye veriyor. Ayrıca ocak itibarıyla 60 aya varan vade ve yüzde 0,78 faizli yeni kredi imkanı da tanıyor.

Toyota Finans Sistemi ile 5 bin TL peşin aylık 450 TL'den başlayan taksitlerle Toyota sahibi olunabiliyor veya taksitler 4 ay ertelenebiliyor. Bununla birlikte ocak ayı boyunca şirketin D segmentindeki Avensis modeline 4 bin TL'ye varan indirimle 50 bin 650 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün. Benzer şekilde Auris'i 2 bin TL'ye varan indirimle, Yaris'i ise 26 bin 650 TL'lik başlangıç fiyatıyla almak mümkün.