Nusaybin'de öğrencilerin kavgasında 3 kişi yaralandı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde öğrenciler arasında çıkan kavgada 3 öğrenci yaralandı. Hastaneye kardırılan öğrencileri görmek isteyen yakınları ve öğren

Mardin'in Nusaybin ilçesinde öğrenciler arasında çıkan kavgada 3 öğrenci yaralandı. Hastaneye kardırılan öğrencileri görmek isteyen yakınları ve öğrenci arkadaşları arasında çıkan arbedede bir güvenlik görevlisinin de parmağı kırıldı.

Nusaybin Emire Gözü Lisesi'nde eğitim alan öğrenciler arasında dün yapılan halı saha maçında kavga çıktı. Büyüklerin araya girmesiyle kavga büyümeden önlendi.

Bugün akşam saatlerinde okul çıkışında Çağçağ Caddesi üzerinde tekrar karşılaşan öğrenciler arasında sözlü tartışma yaşandı. Söz tartışması sivillerin de karışmasıyla kavgaya dönüştü. Taş, sopa ve bıçakların da kullanıldığı kavgada Emire Gözü Lisesi öğrencileri M.A. (15), M.E.K. (19) ve A.S.B. (15) çeşitli yerlerine aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı.

Yaralılar, kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi'nde tedavi edildiği sırada hastane önünde zorla içeri girmek isteyen öğrenciler ve güvenlik güçleri arasında arbede yaşandı. Arbedede bir hastane güvenlik görevlisinin parmağı kırıldı. Olaylarla ilgili Nusaybin polisi soruşturma başlattı.