51 Niğdespor, Kıbrıs Beşmarkspor'dan rövanşı almak istiyor

Türkiye Hentbol 1 . Liginde mücadele den 51 Niğdespor Pazar günü kendi sahasında KKTC Beşparmakspor ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye Hentbol 1. Li

Türkiye Hentbol 1 . Liginde mücadele den 51 Niğdespor Pazar günü kendi sahasında KKTC Beşparmakspor ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye Hentbol 1. Ligi (D) grubunda Niğde'yi temsil eden 51 Niğdespor sezon başında yaptığı ilk karşılaşmada Kıbrıs deplasmanına gitmiş ve Kıbrıs'ta Beşparmakspor ile yaptığı karşılaşmayı hakemlerinde etkili olduğu bir karşılaşmada maçı kaybederek iki puanı kaybeden taraf olmuştu.

Ligin güçlü ekiplerinden Kıbrıs Beşparmaksporu, Pazar günü 5 Şubat Stadyumu arkasında bulunan 75 Yıl Kapalı Spor Salonu'nda ağırlayacak olan 51 Niğdespor'da karşılaşma için hazırlıklar tamamlandı. Ligde ilk maçını Kıbrıs Beşparmakspor ile yapan ve puan kaybeden 51 Niğdespor bu kez işi şansa bırakmak istemiyor.

Karşılaşma için hafta içerisinde bütün izinler kaldırıldı ve takım günde çift antrenman ile maça hazırlandı. Kıbrıs karşılamasının ardından eksikleri gören teknik ekip ise yeni transferler ile takımı güçlendirdi.

Pazar günü kendi saha ve seyirci avantajı yanında yeni aldığı transferler ve ilk kez bu karşılaşmada oynaması planlanan sürpriz bir oyuncu ile Kıbrıs Beşparmakspor karşısına çıkacak olan 51 Niğdespor takımı mutlak bir galibiyet için maça çıkacak.

Karşılaşma öncesi bir açıklama yapan 51 Niğdespor Kulüp Başkanı İdris Turgut; " Kıbrıs Beşparmakspor karşılaşması bizim için çok önemli. Takımı takviye etmeden Kıbrıs'ta yaptığımız karşılaşmadan maalesef puansız dönmüştük. Bu kez tedbirlerimizi aldık ve bu karşılaşmadan özel bir durum ortaya çıkmazsa 2 puan almayı düşünüyoruz. Bizden sadece 1 puan önde olan Kıbrıs Beşparmak Spor'u puansız göndererek ön sıralarda yerimizi almayı hedefliyoruz. Bu karşılaşmada ilk kez bir yeni transferimizi de oynatacağız. Hentbol heyecanının Pazar günü Niğde'de maksimum seviyede olacağını tahmin ediyoruz. Seyircimizin de desteği ile bu karşılaşmayı inşallah kazanacağız. Bütün Niğdeli sporseverleri Pazar günü saat 13:00 de 75 yıl Kapalı Spor Salonuna bekliyoruz." dedi.