Mütevelli Heyetin Muhtar Üyeleri Seçimle Belirlendi

Kütahya Simav Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyetinde 2011 yılında görev yapacak muhtarlar, Belediye Yeni Düğün Salonu'nda yapılan seçimle belirlendi.

Mütevelli Heyetin Muhtar Üyeleri Seçimle Belirlendi
Köy muhtarlıkları ile merkez ve belde mahalle muhtarlıkları olmak üzere 2 kategoride yapılan seçimde, mahalle muhtarlarından Çavdır Mahallesi Muhtarı Baki Benli ile Hamzabey köyü muhtarı Bahattin Aydemir, mütevelli heyetine üye olarak seçildi.
Mütevelli heyetine seçilen muhtarların görev süresinin 1 yıl olduğu ifade eden Simav Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Adıgüzel, seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleştiğini ve isteyen herkesin aday olabildiğini kaydetti.
Simav SYDV mütevelli heyetinde 2011 yılında görev yapacak muhtar üyelerin belirlenmesi için gerçekleşen seçimde divan başkanlığını Simav bağlı Naşa beldesinin Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Arslan'ın yaptığını dile getiren dernek başkanı Raif Adıgüzel, seçimin katip üyeliklerini Samat Köyü Muhtarı Nurullah Dönmez ile Dereköy Muhtarı Bayram Çubuk'un yaptığını kaydetti. Köy muhtarlıkları kategorisinde seçime katılan diğer aday Kayaışık Köyü Muhtarı Gürcan Arslan yeterli oya ulaşamadığı için seçilemedi.