Kurtlar Vadisi Pusu 110. bölüm yarın akşam ATV'de

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 110. bölümünde Polat Alemdar, Hizbullahçıların eline düşüyor... Teröristlerin öldürmek istedği Polat, Kuran'dan bir sure okuyarak Hizbullahçılar'a cevap veriyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 110. yeni bölüm fragmanı...

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 110. bölümünde Polat Alemdar, Hizbullahçıların eline düşüyor... Teröristlerin öldürmek istedği Polat, Kuran'dan bir sure okuyarak Hizbullahçılar'a cevap veriyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 110. yeni bölüm fragmanı...

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 110. bölüm fragmanı yayınlandı. Vadi'nin yeni bölümünde Polat Alemdar, Hizbullahçıların eline düşüyor ve domuz bağı yöntemiyle bağlanıyor... İstihbaratçı Ersoy Ulubey'le birlikte çalışan Hizbullahçılar, Ulubey'i arayarak Polat'ın ellerinde olduğunu söylüyorlar... Bunun üzerine Ulubey "Sıkın kafasına" diyerek Polat'ın öldürülmesi yönünde talimat veriyor... Ardından iki adet silah sesi duyuluyor...

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ BÖLÜM FOTO GALERİ TIKLA

KURTLAR VADİSİ PUSU 110. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hizbullah şefi ile Polat Alemdar arasında geçen bir diyalog ise Vadi'de göze çarpan bir ayrıntı olarak öne çıkıyor... Hizbullah Şefi'nin "Allah'ın hükmüyle hareket etmeyenler kafirdir, bütün kafirler bizim düşmanımızdır" sözüne Polat, Mahid suresinin 44. ayetiyle cevap veriyor: "Allahın indirdiğiyle hükmetmeyenler, kafirlerin ta kendileridir"

KURTLAR VADİSİ PUSU EN SON BÖLÜM ÖZETİ

Kurtlar Vadisi Pusu 110. bölümü 27 Ocak Perşembe ATV'de yayınlanacak- ATV izle

Kurtlar Vadisi Pusu 110. bölümde Polat, Hizbullahçıların eline geçti. Kurtlar Vadisi Pusu 110. bölümde Polat ölecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu 110. bölümde Polat'a kim yardım edecek?Kurtlar Vadisi Pusu 110. bölümde Memati, Selvi'nin evlenmesine neden karşı çıktı?

Kurtlar Vadisi Pusu 110. bölümde Polat'a şok tuzak. Kurtlar Vadisi Pusu 110. bölümde Polat'a terörislerin eline geçti. Kurtlar Vadisi Pusu 110. bölümde Ünsal Kemal, Polat'a kıyak geçti. Kurtlar Vadisi Pusu 110. bölümde Polat ile Aron Feller anlaşacak mı? İşte Kurtlar Vadisi Pusu 110. bölümde yaşananlar...

Beklenen olmadı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Ömer Baba ölmedi. Tek başına örgütün mekânını basan Polat Alemdar, örgüt üyeleri tarafından domuz bağı yöntemiyle etkisiz hale getirildi.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun dün akşam yayınlanan yeni bölümü yine soluksuz izlendi. İstihbarat şefi Ersoy Ulubey, yoğun bakımda yatan Ömer Baba’yı öldürmekten vazgeçti. Ulubey’in mezarlık baskını nedeniyle çıkan çatışmaya katılan Polat Alemdar ve ekibi cezaevine konuldu.

Polat’ı yok etmek için yoğun çaba sarf eden ABD ajanı Aron Feller, Kamu Güvenliği Teşkilatı Başkanı Ünsal Kemal’e talimat vererek Polat ve adamlarının cezaevinden çıkmalarını sağladı.

ÇAKIR AİLESİ VADİ’DE

Ünü mafya babası Süleyman Çakır’ın ailesi yeniden Kurtlar Vadisi Pusu ekibine dâhil oldu. Dizinin dün akşamki bölümünde eroin satıcısı Yaşar Katırcı’nın oğluyla evlenmek isteyen Çakır’ın kızı Selvi, Memati engeline takıldı. Memati “Ben tozcuya kız vermem” diyerek bu evliliğe olan tepkisini ortaya koydu.

VADİ’DEN HİZBULLAH TAHLİYELERİNE GÖNDERME

İşlediği konularla Türkiye’nin gündemine ışık tutan Kurtlar Vadisi Pusu, kamuoyunda büyük infiale neden olan Hizbullah tahliyelerine de değindi. Vadi’de dikkat çeken bir ayrıntı da terör örgütünün üst düzey temsilcilerinden olan Lale Zara Aynacı’nın oğuyla yaptığı bir konuşmada Hizbullah üyelerini kastederek “Onlar bizim düşmanımız demeleri” oldu.

POLAT’A DOMUZ BAĞI

Cezaevinden çıktıktan sonra infazlara devam eden Hizbullah üyelerinin mekânını basan Polat Alemdar, hiç beklemediği bir sürprizle karşı karşıya kaldı. Örgüt üyelerinin infaz yaptığı sırada mekâna giren Polat, silahına davranarak birkaç infazcıyı öldürdü. Örgüt üyelerinin kalabalık olduğunu göz ardı eden ve mekânı tek başına basan tecrübeli istihbaratçı, diğer örgüt üyeleri tarafından etkisiz hale getirildi… Polat, örgütün infaz şekli olan domuz bağı yöntemiyle bağlandı…

Polat, örgütçülerin elinden nasıl kurtulacak? Memati, Polat’a yardım edebilecek mi? Ersoy Ulubey’in yeni hedefi kim? ABD ajanı Aron Feller, Polat ve ekibini neden cezaevinden çıkardı. Çakır’ın kızı Selvi, Memati’nin kararını çiğneyerek eroin satıcısı Yaşar Katırcı’nın oğluyla evlenecek mi? Tüm bu sorular ve daha fazlasının cevabı Kurtlar Vadisi Pusu’nun önümüzdeki hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde cevabını bulacak.

Memati'den Selviye'e ret

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun dün akşam yayınlanan yeni bölümü yine izleyenleri ekranları kilitledi. 6 yıl aradan sonra Kurtlar Vadisi Pusu ekibine yeniden katılan Çakır ailesi, kritik bir karar için Memati ve Polat’ın yolunu tuttu. Kızı Selvi’nin eroin satıcısı Yaşar Katırcı’nın oğluyla evlenmek istediğini söyleyen Nesrin, Polat ve Memati’den yardım istedi.

Bunun üzerine bir plan yapan Polat, Memati’yi bu evliliğe karşı çıkması için ailelerin bir araya geldiği tanışma yemeğine gönderdi. Yemek sırasında karşısına Memati’nin geleceğini öğrenen Yaşar Ağa kısa süreli bir tedirginlik yaşadı... Selvi’nin eroin satıcısı Yaşar Katırcı’nın oğlu Kenan’la evlenmesine karşı çıkan Memati “Ben tozcuya kız vermem” dedi. Memati’nin bu tepkisi masada soğuk rüzgârlar estirdi