Arka Sokaklar 187. bölümde büyük şok!

Kanal D'nin beğenilerek izlenen dizisi Arka Sokaklar'ın 187. bölümünde büyük bir şok yaşandı. Komser Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliha, eroin soruşturması nedeniyle narkotik polisi tarafından gözaltına alındı.

Arka Sokaklar 187. bölümde büyük şok!
Arka Sokaklar 187. bölümde büyük şok!
Arka Sokaklar, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle yine soluksuz izlendi. Üniversitede okuyan ve bir gece kulübünde çalışan Asu, kulüp sahibinin kendisine musallat olması nedeniyle zor günler geçirmeye başladı. Asu’nun aynı zamanda Zeliha’nın erkek arkadaşı Tibet’e aşık olması, işleri iyice içinden çıkılmaz bir duruma getirdi.

HÜSNÜ ÇILGINA DÖNDÜ

Asu’yu elde etmek için Tibet’in çantasına uyuşturucu koyan gece kulübü sahibi, Tibet’in polis tarafından yakalanmasına Hüsnü Çoban’ın kızı Zeliha’nın da narkotik polisi tarafından gözaltına alınmasına neden oldu. Zeliha’nın polis tarafından arandığını saklamaya çalışan Arka Sokaklar ekibi, bu konuda fazla başarılı olamadı. Zeliha’nın polis tarafından arandığını öğrenen Hüsnü Çoban, ekip arkadaşlarına ve müdürlerine veryansın etti… Düştüğü bu zor durum nedeniyle istifayı bile göze alan Çoban, Arka Sokaklar ekibinin titiz çalışması sonucunda gerçek suçluları yakalamayı başardı ve kızı Zeliha’nın suçsuz olduğunu öğrendi.

İşte Arka Sokaklar’da yaşanan o anlar…

VİDEO 1

VİDEO 2

VİDEO 3