Kıvırcık Ali'nin hayranları yasta

Kıvırcık Ali öldü. Kıvırcık Ali kimdir? Kıvırcık Ali haberleri. Kıvırcık Ali kaza! Kıvırcık Ali öldü mü? Kıvırcık Ali trafik kazası! Kıvırcık Ali videosu! Kıvırcık Ali fotoğrafları! Kıvırcık Ali son dakika haberleri. İşte Kıvırcık Ali albümleri video izle.

Kıvırcık Ali' olarak tanınan sanatçı Ali Özütemiz, Çatalca'da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Ailesi ve sevenleri yasa boğuldu... 'Kıvırcık Ali' hayatını kaybetti! Alınan bilgiye göre, Ali Özütemiz (42), bu sabah 05.30 sıralarında geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

KIVIRCIK ALİ CENAZESİ

Ankara'daki bir canlı yayına yetişmek üzere Atatürk Havalimanı'na giderken Tepecik mevkiinde dün sabah geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Özütemiz için bugün Avcılar'daki Er Mahmut Dede Cemevi'nde tören düzenlenecek. Tören öncesi yüzlerce kişi cemevinde toplanırken, Özütemiz'în askerde bulunan oğlu Eren Özütemiz de izin alarak İstanbul'a geldi. Cemevindeki tören öncesi kız kardeşi Ezem ile birlikte taziyeleri kabul eden Eren Özütemiz, gözyaşlarına boğuldu. Babasının sazına sarılan Özütemiz, "Baba hani sen beni görmeye gelecektin. Bak ben geldim. Ben seni dört kolluyla uğurlamaya mı gelecektim" diye feryat etti. Gözyaşlarına boğulan Eren ve Ecem kardeşleri yakınları teselli etmeye çalıştı. Kıvırcık Ali cenaze töreni Cem evi. Kıvırcık Ali cenaze töreni cem evi görüntüleri için tıklayınız.Kıvırcık Ali cenaze töreni için tıklayınız. Kıvırcık Ali cenazesi. Kıvırcık Ali cenazesi ve Kıvırcık Ali cenazede yaşananlar burada!

Kıvırcık Ali'nin hayranları yasta  TRAFİK KAZASI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kıvırcık Ali'nin hayranları yasta KIVIRCIK ALİ FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Kıvırcık Ali'nin hayranları yastaBEYAZ GAZETE KIVIRCIK ALİ'NİN MANEJERİNE ULAŞTI - TIKLA OKU

Kıvırcık Ali'nin hayranları yasta KIVIRCIK ALİ'NİN TÜM KLİPLERİ VİDEO İZLE

KIVIRCIK ALİ'NİN SEVENLERİ YASA BOĞULDU

Beşiktaş'ta bulunan müzik stüdyosunda yeni çıkaracağı kasetin çalışmalarını yaptıktan sonra Büyükçekmece Güzelce'de bulunan evine giderken kendi kullandığı otomobilin takla atması sonucu hayatını kaybeden Özütemiz'in cenazesi Büyükçekmece Devlet Hastenesi morguna kaldırıldı. Alınan bilgiye göre, Çatalca’da devrilen aracında hayatını kaybeden Ali Özütemiz (42) için yarın saat 13.00’te Avcılar Er Mahmut Dede Cemevi’nde tören yapılacak. Cenazesi törenin ardından toprağa verilecek.

Çamurda kayarak direksiyon hakimiyetini kaybetti

Özütemiz'in babası Aşık Ali'nin de trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi. Kaza sabah saat 05.30 sıralarında, Büyükçekmece Tepecik bağlantı yolunda meydana geldi. Beşiktaş'taki bir stüdyoda repertuar çalışması yaptıktan sonra Güzelce'deki evine dönen Özütemiz, Ankara TRT'deki bir programa katılmak için havalimanına gitmek üzere tekrar yola çıktı. Özütemiz, aracıyla Tepecik bağlantı yoluna geldiği sırada, çamurda kayarak direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil şarampole yuvarlandı. Hurda haline dönen otomobilde sıkışan türkücüye önce vatandaşlar müdahale etti. Ağır yaralanan Özütemiz, otomobilden itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde müdahale ettiği Ali Özütemiz, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.Kazanın olduğu yerdeki otoparkın sahibi Cafer Gaffaroğlu, "Bir patlama sesi duydum. Hemen sesin geldiği yere koştum. Takla atan araçtaki sürücüye yöneldim, kendinde değildi. Otomobilden çıkarmaya çalıştım ama sıkışmıştı. İtfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdim. İtfaiye çıkardıktan sonra sağlık ekipleri yaralıya kalp masajı yaptı ancak kurtaramadı" dedi.


Kıvırcık Ali'nin hayranları yasta  TRAFİK KAZASI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kıvırcık Ali'nin hayranları yasta KIVIRCIK ALİ FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Kıvırcık Ali'nin hayranları yastaBEYAZ GAZETE KIVIRCIK ALİ'NİN MANEJERİNE ULAŞTI - TIKLA OKU

Kıvırcık Ali'nin hayranları yasta KIVIRCIK ALİ'NİN TÜM KLİPLERİ VİDEO İZLE

SEVENLERİ HASTANEYE AKIN ETTİ

Ali Özütemiz’in cenazesi Büyükçekmece Devlet Hastanesi morguna getirildi. Acı haberi alan Ali Özütemiz’in yakınları ve sevenleri hastaneye akın etti. Menajeri Uğur Özayvaz kazanın Çatalca Tepekent’teki evinden çıktıktan sonra meydana geldiğini belirterek "Tepekent’i geçtikten sonra virajlı bir bölgede aracı ile takla attı. TRT 1’de bugün canlı yayına katılacaktı. Kazanın oluş nedeni hakkında tam bir bilgiye henüz ulaşamadık. Oğlu şu an Ankara’da asker" dedi.

'ALBÜM ÇALIŞMASINI YAPIYORDUK!'

İBER müzik şirketinin sahibi İbrahim Yılmaz, Çatalca’daki trafik kazasında hayatını kaybeden ve "Kıvırcık Ali" olarak tanınan sanatçı Ali Özütemiz için albüm çalışması yaptıklarını belirterek, "Repertuvarını seçmiştik" dedi.Çatalca’da devrilen 34 EJ 6117 plakalı cipinde hayatını kaybeden Ali Özütemiz’in (43) cenazesi, Büyükçekmece Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastaneye gelen İBER müzik şirketinin sahibi İbrahim Yılmaz, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Kıvırcık Ali"nin Çatalca gişelerinin Tepecik yolu mevkisinde kaza geçirdiğini belirtti. Albüm çalışmalarını sürdüren sanatçının evinden Ankara’ya gitmek için ayrıldığını aktaran Yılmaz, "TRT’ye gidiyordu. Albüm çalışmasını yapıyorduk. ’Perişan Halim" adlı bir parçasını onaylamıştık, en son orada görüştük. Repertuvarını seçmiştik. Çok üzgünüz" diye konuştu. Sanatçı Tolga Sağ ise kazanın çok tehlikeli bir yolda yaşandığını, tehlikenin hala devam ettiğini belirterek, "Ali çok büyük bir sanatçıydı. Türk Halk Müziğini insanlara sevdirmeyi başardı. Çok çalıştı ve başardı. Ben en son yılbaşında telefonla görüştüm. Mekanı cennet olsun. İyi insandı" dedi.

Ferhat Tunç da Özütemiz’in, alçak gönüllü ve kendi alanında çok başarılı biri olduğunu söyledi. Herkesin yardımına koşan sanatçının, gençlere destek olduğunu dile getiren Tunç, "Sözün bittiği yerdeyiz. Çok acı bir olay. Böyle bir ölümü hak etmiyor. Çok üzgünüm" ifadesini kullandı. Kazanın duyulmasının ardından, Ceylan ve Pınar Sağ’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda sanatçı hastaneye geldi.

ERDOĞAN VE KILIÇDAROĞLU'NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sanat dünyasında "Kıvırcık Ali" olarak tanınan ve geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Ali Özütemiz’in, ozanlık geleneğine yaptığı katkıları, özgün yorum ve besteleriyle daima anılacağını belirtti. Başbakanlık Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre Erdoğan, Türk Halk Müziği Sanatçısı Ali Özütemiz’in trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Erdoğan, mesajında, "Türk Halk Müziği Sanatçısı Ali Özütemiz’in geçirdiği bir trafik kazasında hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duydum. Merhum Özütemiz, ozanlık geleneğimize yaptığı katkıları, özgün yorum ve besteleriyle daima anılacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, "Kıvırcık Ali" olarak tanınan sanatçı Ali Özütemiz’in trafik kazasında hayatını kaybetmesi dolayısıyla mesaj yayımladı. Ali Özütemiz’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirten Kılıçdaroğlu, mesajında, "(Türkülerden Türkülere Yol Eyleyen) Kıvırcık Ali, (Geriye Dönün Seneler), (Hepimize Yeter Dünya) ve (Gül Tükendi, Ben Tükendim) ile her türkü severin evine girdi. Türküleri dillerden dillere dolaşacak olan Kıvırcık Ali’ye Allah’tan rahmet, Özütemiz ailesiyle türkü severlere de başsağlığı diliyorum" ifadesine yer verdi.

KIVIRCIK Ali olarak bilinen Türk Halk Müziği Sanatçısı Ali Özütemiz, Büyükçekmece’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kaza saat 05.00 sıralarında Tepecik yakınındaki Çatalca Yolu üzerinde meydana geldi. Takla atan cipte yaşamını yitiren Ali Özütemiz 43 yaşındaydı. Ali Özütemiz’in çamur nedeniyle kayganlaşan yolda cipinin kontrolünü kaybettiği sanılıyor. Cipte sıkışan sanatçıyı itfaiye ekipleri bulunduğu yerden çıkarttı. Fakat sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Ali Özütemiz kurtarılamadı. Sanatçının kazayı geçirdiği 34 EJ 6117 plakalı Chevrolet cipinin sağ tarafı ve tavanı tamamen çöktü. Kullanılamaz hale gelen ve öndeki hava yastıkları açılan cipten çevreye türkü CD’leri fırladı.

PATLAMA SESİ DUYDUK

Menajeri Uğur Özayvaz kazanın Büyükçekmece Tepekent’teki evinden çıktıktan sonra meydana geldiğini belirterek "Tepekent’i geçtikten sonra aracı ile takla attı. TRT 1’de bugün canlı yayına katılacaktı. Kazanın oluş nedeni hakkında tam bir bilgiye henüz ulaşamadık. Oğlu şu an Ankara’da asker" dedi.

Kaza yerinin yakınındaki otoparkın sahibi Cafer Gaffaroğlu, "Bir patlama sesi duyarak hemen sesin olduğu yere koştum. Takla atan araçtaki kişiye yöneldim ama kendinde değildi. Sağlık ve itfaiye ekiplerine hemen haber verdim. Sağlık ekipleri kalp masajı yaptı ancak kendisini kurtaramadı" diye konuştu.

KIVIRCIK ALİ KİMDİR?

Kıvırcık Ali 11.10.1968 yılında Tokat’ın Turhal ilçesinin Erenli Köyü’nde, dokuz kardeşin en küçüğü olarak dünyaya geldi. Sanatçı büyüyüp okul çağlarına geldiği zaman türküler söylemeye başlar. Bağlamaya ve halk müziğine olan ilgisi, köye gelen ozanları ve dedeleri kapı aralarından dinleyerek başlamıştır. İlk okuldan sonra maddi imkansızlıklar ve yetersiz koşullardan dolayı okul hayatına son vermek zorunda kalan Kıvırcık Ali 1983’te beni İstanbul’a geldi. Gazino ve düğün salonlarında çalışmaya başladıktan sonra saçlarının uzun ve kıvırcık olmasından dolayı Kıvırcık Ali olarak anılmaya başlar ve 1988 de Şadıman Hanımla evlenir. 1995’de İbrahim AKKAYA ve Mustafa YILMAZ ile birlikte Grup Turnalar’ı kurarlar. 1996’da ilk albümleri olan "Türkülerden Türkülere Yol Eyledik" adlı albümle profesyonelliğe adım atar.

1998’de ikinci albümleri olan “Türküler Kimliğimiz” i çıkartırlar. 1999 yılında ilk solo albümü olan “Gül Tükendi Ben Tükendim” piyasaya çıkar.