Galatasaray Beypazarı Şekerspor maçı TRT 1 canlı izle

Galatasaray Beypazarı Şekerspor maçı TRT 1 canlı izle.Galatasaray Beypazarı Şekerspor maçı izle. Galatasaray Beypazarı Şekerspor maçı canlı TRT 1 izle. Galatasaray Beypazarı Şekerspor maçı TRT 1 izlemek için tıklayınız.

Ali Sami Yen’de yaşanan sayısız tarihi başarıların ardından, mabede veda etme vakti geldi. Galatasaray, ASY’deki son maçında, Türkiye Kupası mücadelesinde Beypazarı Şekerspor’u ağırlayacak. Yönetim, bu tarihi gün için bazı hazırlıklar yaptı. Kuşkusuz bunların en dikkat çekeni, ‘Ali Sami Yen’e Veda’ marşı. Başkan Adnan Polat’ın gözyaşları içerisinde bırakan, taraftarlardan da tam puan alan marş, bu akşam statta sık sık çalacak. Ayrıca skorboardda, burada yaşanan muhteşem zaferler bir kez daha taraftarlara hatırlatılacak.

Galatasaray Beypazarı Şekerspor maçı TRT 1 canlı izlemek için tıklayınız

Efsaneler maç yapacak
Galatasaray, Ali Sami Yen’deki son lig maçında Gençlerbirliği’ne kaybederek taraftarını kahretmişti. Cim Bom, buradaki son resmi maçını kazanarak, mabedine güzel bir şekilde veda etmek istiyor. Bu arada karşılaşma öncesinde Adnan Polat ve Alp Yalman’ın yanı sıra Galatasaray’ın efsane futbolcuları, saat 16.30’da gösteri maçı yapacaklar.

GALATASARAY

Ufuk
Serkan
Gökhan Zan
Servet
İnsua
Barış
Ayhan
Hakan Balta
Aydın
Arda
Kazım

T.Direktör: Gheorge Hagi

BEYPAZARI

Önder
Erhan
Serkan Sevinç
Serkan Pala
Ali
İsmail Atalay
Hüseyin
Caner
Selahattin
Aykan
Coşkun

T.Direktör: Mete Işık

Stat: Ali Sami Yen
Saat: 21:30
Yayın: TRT
Hakem: Deniz Çoban