Canik'te Bayramlaşma

Canik'te Ramazan Bayramı heyecanı, düzenlenen bayramlaşma törenleriyle kutlandı.

Canik'te Bayramlaşma
Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in ev sahipliğinde Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Bayındırlık ve iskan Bakanı Mustafa Demir, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni, Birnur Şahinoğlu, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik İlçe Kaymakamı Abdullah Kalkan, AK Parti İl Başkanı Adem Güney, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, meclis üyeleri, daire müdürleri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Farklılıkların ortadan kalktığı vatandaşların samimi duygularla birbirleriyle kucaklaştığı bayramlaşmaların önemine değinerek bir konuşma yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Millet olarak, bayram gibi anlamlı günlerin, bizlere getirdiği hoşgörünün, kardeşliğin ve dostluğun idrakiyle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Bütün dilek ve temennimiz bu güzel günlerimizin daha da artarak hep birlikte bir bütün olarak mutluluk ve huzur içinde yaşayabilmemizdir" dedi.
Daha sonra söz alan AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, bayramlaşma merasimine katılanların Ramazan Bayramını kutladı.
Son olarak söz alan Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ise Canik halkıyla bayramlaşma sevincini paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Demir, "Bize destek veren ve vermeyen bütün vatandaşlarımıza yaptığımız çalışmalarla bugüne kadar mahcup olmadık. Onları da hiç bir zaman mahcup etmedik. Samsun'un gelişimine ve değişimine katkı sağlamaya devam eden Başkan Genç, Canik'e bir hediye ve Canik için büyük bir avantajdır" diye konuştu.
Samimi ve ısrarlı olunduktan sonra başarılamayacak hiçbir şeyin olamayacağına değinen Demir, "İşte bugün içinde bulunduğumuz bu güzel tesis bunun en güzel örneğidir" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından protokol ile vatandaşların bayramlaşma merasimi yapıldı.