Kuşadası Ticaret Odası yeni dönem eğitim çalışmalarına başladı

Geçen yıl başlattığı eğitim çalışmalarına bu dönem de devam eden Kuşadası Ticaret Odası, sezonun ilk eğitimini 15 Ekim 2010 tarihinde, "CV Hazırlama v

Geçen yıl başlattığı eğitim çalışmalarına bu dönem de devam eden Kuşadası Ticaret Odası, sezonun ilk eğitimini 15 Ekim 2010 tarihinde, "CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri" dalında verecek. Oda Başkanı Serdar Akdoğan, yeni dönemin bir öncekinden dönemden tek farkının eğitimlerin kısa zamanda tamamlanması, çok çeşitli ve herkese hitap etmesi olduğunu söyledi.

Akdoğan, "Amacı başarılı bir CV hazırlamak ve mülakat yeteneklerini geliştirmek olan eğitimde hedef kitle, bu konuda ihtiyacı olduğu belirlenen kişiler ve öğrenciler. CV ve çeşitleri, etkili CV yazma, mülakat tanımı ve aşamaları, mülakat sırasında yapılması ve yapılmaması gerekenler gibi konuların işleneceği eğitim, odamızın salonunda 13.00-15.00 saatleri arasında verilecek. Katılımcı sayısı 25 ile sınırlı olduğu için isteyenler, odamızın eğitim birimine başvurması gerekmektedir." dedi.

EĞİTİM PROGRAMI

15 Ekim-CV Hazirlama ve Mülakat Teknikleri, 22 Ekim-İnternet Reklamcılığı, 6 Kasım- Performans Yönetim Sistemi, 6 Aralık-Stres Yönetimi Programı, 25 Aralık-Temel İletişim Teknikleri, 10 Ocak 2011-Temel Diksiyon ve Etkili Konuşma, 19 Ocak-Yöneticiler İçin İnsan Kaynakları Yönetim Teknikleri, 14 Şubat-Yöneticiler İçin Satış, Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Stratejileri, 25 Şubat-Satış Elemanı Eğitimi, 7 Mart-Mağaza Yönetim Becerileri, 23 Mart-Müşteri Memnuniyeti ve Şikayet Yönetimi.