Ahlat Kaymakamı Bilal Şentürk Onuruna Veda Yemeği

Tayini Yalova'nın Termal ilçesine çıkan Ahlat Kaymakamı Bilal Şentürk onuruna verilen veda yemeğinde duygulu anlara yaşandı. Veda konuşması yapan Kaymakam Şentürk göz yaşlarına hakim olamadı.

Ahlat Kaymakamı Bilal Şentürk Onuruna Veda Yemeği
Ahlat Kaymakamı Bilal Şentürk onuruna düzenlenen veda yemeğine, Bitlis Vali Yardımcısı İsmail Ayhan Tavlı, Adilcevaz Kaymakamı Ahmet Dilsiz, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hasan Taner Özbey, Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, ilçede görev yapan hakim ve savcılar, kurum amirleri, köy ve mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Bitlis Vali Yardımcısı İsmail Ayhan Tavlı, Ahlat'ın sembollerinden olan Emir Bayındır Kümbeti maketini Kaymakam Bilal Şentürk'e hediye ederken, Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban ve diğer kurum amirleri ise Ahlat anısına çeşitli plaketler ve hediyeler takdim etti.
Daha sonra Kaymakam Bilal Şentürk'ün yaptığı duygu dolu konuşma ise salonda tam anlamıyla bir duygu yumağı oluşturdu. Birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Şentürk, Ahlat'ı hiç unutmayacağını belirterek;
"Ahlat'ta 3 yıldan fazla görev yaptım. Görev sürem boyunca kolay kolay unutamayacağımız güzellikler yaşadık. Kurumlarımızla, çalışma arkadaşlarımızla güzel işlere imza attık. Yaptığımız güzel çalışmaların büyük çoğunluğunu Ahlat'ı seven Ahlat için bir şeyler yapabilme çabasında bulunan arkadaşlarımızla güzelliklere imza attık. Bu yönüyle yaptığımız tüm çalışmalarda gönüllü olarak katkı yapan esnaf arkadaşlarımıza, vatandaşlarımıza, muhtarlarımıza, kamu personeli arkadaşlarımıza ben hasseten teşekkür ediyorum. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Hakkınızı helal edin" dedi.
Konuşmasının sonunda geceye katılan herkese teşekkür eden Kaymakam Şentürk, konuşma sonrası göz yaşlarına hakim olamadı.
Ardından bir konuşma yapan Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban ise düzenlenen ve adına veda denilen bu kavramı söylemek istemediğini belirterek, yaklaşık bir buçuk yıl çalıştığı bu dönemde Kaymakam Bilal Şentürk'ten devlet adamlığı başta olmak üzere çok şey öğrendiğini söyledi. Çoban Ahlat için yaptığı hizmetlerden dolayı Ahlat Kaymakam Bilal Şentürk'e ilçe halkı adına teşekkür ettiğini ifade ederek kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını ve her zaman yanlarında olacakları söyleyerek konuşmasını tamamladı.
Kaymakam Şentürk ve Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban konuşmalarının ardından uzun süre alkışlandı. Ardından, Kaymakam Bilal Şentürk, yemeğe katılanlarla tek tek vedalaştı. Kaymakam Şentürk'ün Cumartesi günü ilçeden ayrılarak yeni görev yerine gideceği belirtildi.