Ak Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik Hak-iş'i Ziyaret Etti

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik Hak-İş Sakarya İl Temsilcisi Fahrettin Kütükçü'yü makamında ziyaret ederek 12 Eylül de yapılan referandumda yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Ak Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik Hak-iş'i Ziyaret Etti
Milletvekili Çelik, Hak-İş'in 12 Eylül referandumunda yapmış olduğu çalışmayı canı gönülden kutladığını belirterek, "Bu çalışma ve bu katkı, partiye değil Türkiye'nin geleceğine yapıldı. Hak-İş'in astığı 'Darbelerin Karanlığından, Demokrasinin Aydınlığına' afişi bu referandum için büyük katkı sağladı" dedi.
Anayasa değişiklik paketinin yoğun bir çalışmadan sonra ortaya konulduğunu ifade eden Çelik, "Bu değişiklik ile hak ve özgürlükler artacak. En önemlisi Anayasa Mahkemesine bireysel başvuru yapılabilecek. Kamu denetçiliği sisteminde artık herkes hakkını arayabilecek ve sonuç alma süreci oldukça kısalacak. Hak yerini daha az zamanda bulacak" diye konuştu.
Hak-İş Sakarya İl Temsilcisi Fahrettin Kütükçü ise, "12 Eylül askeri darbesinin yıl dönümünde referanduma sunulan Anayasa Değişikli paketinin kabul edilmesiyle, daha özgürlükçü ve demokratik Türkiye yolunda büyük bir adım atılmıştır. Halkımız darbecilerin gasbettiği onuruna sahip çıkmıştır. Halkımız, konunun her boyutu ile tartışmaları izledikten sonra özgür iradesiyle kara vermiştir" dedi.