AK Partili heyet Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Kapalı Çarşı esnafını ziyaret ederek referandumu anlattı.

AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Ocakden, AK Par

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Kapalı Çarşı esnafını ziyaret ederek referandumu anlattı.

AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Ocakden, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti İl Yürütme Kurulu Üyeleri ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen'den oluşan AK Parti heyeti, Kapalı Çarşı ve Uzun Çarşı esnafını gezerek referandumu anlattı. Esnaf ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan heyet referandum da oylanacak anayasa değişiklik paketi için vatandaşlardan 'evet' oyu istedi.

Ziyaretler hakkında kısa bir açıklama yapan AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, "Çok güzel bir hava var. Esnafımızın referandum konusunda çok bilinçli olduğunu görüyoruz. Önemli oranda destekle karşılaşıyoruz" dedi. Türkiye'nin çok kritik bir dönemden geçtiğini kaydeden Yalçın, "Vatandaşlarımıza bu süreci ne kadar iyi anlatabilirsek 'evet' oyları o denli yükselecektir. Milletimizin kalkınması, demokrasimizin mesafe alması için üzerimize önemli bir görev düşüyor." diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Ocakden ise, referandum konusunda milletin tavrının çok net olduğunu ifade etti. Ocakden, "Her gün köylerimizi, ilçelerimizi dolaşıyoruz. Halkımız bu değişikliğe çok büyük oranda destek veriyor. Hatta esnaf ziyaretlerine baktığımızda yüzde 70 oranında bir destek görüyorum. Bursa değişikliği güçlü şekilde istiyor." dedi.