Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aldırmaz, Oto Galericiler Sitesi'ni ziyaret etti

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Oto Galericiler Sitesi'ni ziyaret ederek, galericilerle görüştü, dert dinledi.

Yönetim kur

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Oto Galericiler Sitesi'ni ziyaret ederek, galericilerle görüştü, dert dinledi.

Yönetim kurulu üyeleri ve site esnafı tarafından çiçekle karşılanan Başkan Vekili Aldırmaz, siteyi beğendiğini söyledi. Esnaf adına konuşan Oto Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Öcal, yeni yapılan sitenin sorunlarının bulunduğunu anlattı.

Site inşatının bir bölümünün devam ettiğini bildiren Öcal, bazı eksiklerinin bulunduğunu ifade ederek, Başkan Vekili Aldırmaz'dan yardım istedi.

Sitenin sorunlarını bildiğini vurgulayan Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, bunların çözümü konusunda üzerlerine düşen görevi yapacaklarını kaydederek, "Site bütünlüğüne kavuşmanız kentimiz için önemlidir. Adana'ya böyle bir tesis kazandırdığınız için sizleri kutluyorum." şeklinde konuştu.

Şehir içindeki oto galericilerinin siteye taşınması gerektiğini anlatan Aldırmaz, "Sizin de bildiğiniz gibi, şehir içindeki galericiler kaldırımları işgal etmektedir. Bu hem görsel kirliliğe, hem de trafiğin aksamasına neden olmaktadır. Buraya çok güzel tesis yaptınız. Tüm esnaf arkadaşlarınızın siteye taşınması gerek. Böylece hem site bütünlüğüne kavuşmuş olursunuz, hem de şehir içinde önemli bir sorun ortadan kalkar." dedi.