Marmaris'ten Pakistan'a Yardım Eli Uzandı

Yüzyılın en büyük sel felaketini yaşayan Pakistan halkına yardım için Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde bir yardım standı kuruldu.

Pakistan halkına yardım kampanyası kapsamında kurulan stantta toplanan battaniye, halı elbise, ayakkabı beyaz eşya ve çeşitli mutfak malzemeleri 3 Eylül 2010 Cuma günü akşamına kadar Pakistan halkına ulaştırılmak üzere Muğla Orman Müdürlüğü yetkililerine teslim edilecek.
Marmaris Orman İşletme Müdürü Enver Demirci yaptıkları kampanyaya ilişkin olarak şunları söyledi; "Orman Genel Müdürlüğümüz ülke çapında sel felaketine uğrayan Pakistan halkına yardım için kendi personeli içinde bir kampanya başlattı. Biz bu kampanyayı Marmaris özelinde bir adım öteye taşıyarak Marmaris halkını da katmak istedik. Bu amaçla orman işletme bahçemizde yardım kampanyası için bir stant. Standımızı görüp kampanyamızdan haberdar olan Marmarisliler çok büyük ilgi gösterdiler. Kampanyamıza başta kaymakamımız A. Serdar Polat olmak üzere pek çok kamu ve özel kurum dernek ve STK yetkilisinden büyük destek gördük. Kısa zamanda bir TIR dolusu malzemeyi Pakistan halkına ulaştıracağımızı düşünüyoruz. Ancak hala bu yardım kampanyamızdan haberdar olmayan pek çok vatandaşımız var. Onların da haberdar olmasıyla bu yardımlar daha da artacak. Buraya yardım etmenin temel insanlık görevi olduğunu unutmamak gerekiyor. Bu kampanyaya katılan tüm kişi kurum ve kuruluşlara tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.