Hayırseverlerden Afyonkarahisar Emniyeti'ne 35 yeni otomobil

Afyonkarahisar'da hayırsever işadamları ve esnaf tarafından alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne bağışlanan 35 polis ekip otosu hizmete sokuldu.

35 ekip ot

Afyonkarahisar'da hayırsever işadamları ve esnaf tarafından alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne bağışlanan 35 polis ekip otosu hizmete sokuldu.

35 ekip otosunun hizmete alınması nedeniyle Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenledi. Törende dua edildi ve kurban kesildi.

Törende konuşan Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, yeni polis ekip otoları ile Afyonkarahisar Emniyet teşkilatının daha da güçlendiğini söyledi. 35 rakamının beklemedikleri bir rakam olduğunu dile getiren Emniyet Müdürü Türkmenli, "Bizim hedefimiz 10-15 araçtı. Ancak, vatandaşlarımız bize güvendi, itimat etti ve polis teşkilatına 35 yeni araç alıp bağışladı." dedi.

Otomobillerin bugün itibariyle hizmete gireceğini aktaran Müdür Türkmenli, otomobillere genel müdürlükten onay geldiğini, tescil işlemlerinin yapıldığını bildirdi. Türkmenli, otomobillerin bir kısmının da ilçelere verileceğini kaydetti.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü olarak sokaklara çok verdiklerini belirten Müdür Türkmenli, "Bundan önce hedefimiz olay yerlerine 3 dakikada intikal etmekti. İnşallah yeni alınan otomobillerle bu 3 dakikayı daha da aşağıya indireceğimizi umut ediyoruz. İnşallah bu araçlar Afyonkarahisar'ın huzuru, güveni, asayişi için hayırlı hizmet verecek." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, otomobilin birisine binerek test sürüşü yaptı.