Ayvalık'ta Yavuz Bingöl Fırtınası

Balıkesir'in Ayvalık Belediyesi tarafın düzenlenen 7

Ayvalık'ta Yavuz Bingöl Fırtınası
Balıkesir'in Ayvalık Belediyesi tarafın düzenlenen 7. Kültür ve Sanat Günleri etkinliklerinin 4. gününe, açık hava tiyatrosunda verdiği unutulmayacak konserle ünlü sanatçı Yavuz Bingöl damgasını vurdu.
Konseri izlemeye gelenler arasında, 7. Ayvalık Kültür ve Sanat Günleri etkinlikleri kapsamında ilçede bulunan Bahçeşehir Üniversitesi Dekanı Süheyl Batum'da hazır bulundu. Bir süre önce Hülya Avşar'ın Sarımsaklı'daki yazlığını satın alarak Ayvalık'a yerleşen ünlü türkücü Yavuz Bingöl, Ayvalık Belediyesine ait Açık Hava Tiyatrosunda verdiği konserle Ayvalıklıklıları ve ilçede bulunan tatilcilere adeta büyüledi.
Kendine has yorumu ve dokunaklı sesiyle hayranları için dillerden düşmeyen türkülerini seslendiren Bingöl, konserin sonuna doğru hareketli parçalarla amfi tiyatroyu dolduran binlerce hayranını coşturmasını bildi. Yavuz Bingöl'ü izleyicilerin arasında sevgilisi olduğu iddia edilen esmer bir kızda hayranlıkla izledi. Sahnedeki Bingöl'ün bol bol fotoğraflarını çeken genç kız, ünlü türkücünün seslendirdiği eserlere, amfi tiyatroyu dolduran binlerce Yavuz Bingöl hayranıyla birlikte vokal yaptı.
Ayvalık'taki konserinde bir ara Zeybek oynayan ve yaklaşık iki saat sahnede kalan ünlü sanatçıya, konserin bir bölümünde Ayvalık Halk Müziği Derneği yöneticileri tarafından bir buket çiçek sunuldu. Konseri boyunca barış ve kardeşlik mesajları veren Yavuz Bingöl'e konserin ardından Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Ayvalık hatırası hediyeler verdi.
Konser sonrasında Bahçeşehir Üniversitesi Dekanı Süheyl Batum'u da sahneye davet eden Bingöl, Türközen ve Batum'la sahnede gazetecilere birlikte poz verdi.