Vali Güvenç'ten, Atanan Yardımcılarına Veda Yemeği

Manisa Valisi Celalettin Güvenç 30 Temmuz 2010 tarih ve 2010/504 Sayılı Müşterek Kararname ile İzmir ve Isparta'ya atamaları yapılan Vali Yardımcıları İsmail Kaya ve Dr

Vali Güvenç'ten, Atanan Yardımcılarına Veda Yemeği
Manisa Valisi Celalettin Güvenç 30 Temmuz 2010 tarih ve 2010/504 Sayılı Müşterek Kararname ile İzmir ve Isparta'ya atamaları yapılan Vali Yardımcıları İsmail Kaya ve Dr. Kadri Canan onuruna yemek vererek, hizmetlerinden dolayı plaketle onurlandırdı.
İl Özel İdaresi Yemek Salonu'nda düzenlenen öğle yemeğine Vali Celalettin Güvenç, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Semercioğlu, Vali Yardımcıları Necmettin Yalınalp, Haydar Özgün, Salih Gürhan ve atamaları yapılan Vali Yardımcıları İsmail Kaya ve Dr. Kadri Canan, 1.Piyade Eğitim Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Hüseyin Taştan, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Katran katıldı. Isparta Vali Yardımcılığına atanan Vali Yardımcısı Dr. Kadri Canan yaptığı konuşmada, "Manisa ilinde 7,5 yıl görev yaptım. Meslek hayatımda en çok zevk aldığım, tatmin olduğum günleri Manisa'da yaşadım. Bu mutlulukta sayın Valimin çok büyük katkısı vardır. Sayın Valim çalışma esnasında hiç bir talebimi geri çevirmedi, elinden gelen bütün destek ve yardımlarını esirgemediği için teşekkür ediyorum. Meslek hayatında bu gibi atamalar, görevlendirmeler oluyor, bunları biliyoruz ve yaşıyoruz. Yeni görev yerimde her zaman kapımız açık, işiniz ve yolunuz düştüğünde hepinizi beklerim. Onurumuza düzenlenen bu yemek için, sayın Valime teşekkür ediyorum." dedi. İzmir Vali Yardımcılığına atanan Vali Yardımcısı İsmail Kaya da, "Sayın Valim iki yıldır Manisa'da görev yapıyorsunuz. Yüzünüzdeki hafif tebessümünüzle personelinize çok büyük güven veriyorsunuz, bu yüzünüzdeki hafif tebessümünüzü hiç bırakmayın. O güven karşı taraftaki insana da sadakat sağlıyor. O sadakatin içerisinde saygı ve sevgi var, sonucunda çalışma ve başarı var. Onurumuza düzenlenen bu yemek için teşekkür ediyorum. Uzak bir yere gitmiyorum, hepinizi İzmir'e her zaman beklerim." şeklinde konuştu.
Vali Celalettin Güvenç de, "Yaz kararnamemizle vali yardımcısı arkadaşlarımız Manisa'daki görev sürelerini tamamlayıp, tayin oldular. İlimizde uzun süre hizmet ettiler, bu hizmet süresinde 2 yıl birlikte çalıştık. El birliği ile ilimizin kalkınması için çalıştık. İlçelerimize ve kaymakamlarımıza yardımcı olmaya çalıştılar. Yeni görevlerinde de aynı üstün gayret ve çaba ile çalışacaklarına inancım tamdır. Yeni atandıkları görevlerinde başarılar diliyorum." diye konuştu.
Konuşmaların ardından Vali Celalettin Güvenç, 2003 -2010 yılları arasında Vali Yardımcılığı görevini yürüten Dr. Kadri Canan ile 2005-2010 yılları arasında Vali Yardımcılığı görevini yürüten İsmail Kaya'ya hizmetlerinden dolayı plaket verdi.