Sivasspor, Trabzonspor maçına Fenerbahçe ile oynayarak hazırlanacak

Sivasspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı çalışarak geçirecek. Ligin 4. haftasında oynanacak Trabzonspor maçı öncesi kırmızı - beyazlı ekip

Sivasspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı çalışarak geçirecek. Ligin 4. haftasında oynanacak Trabzonspor maçı öncesi kırmızı - beyazlı ekip, hazırlıklar kapsamında idmanların dışında Fenerbahçe ile Cumhuriyet Kupası maçında karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Ligi'ne Galatasaray galibiyeti ve deplasmanda Antalyaspor beraberliğiyle iyi bir başlangıç yapan Sivasspor'da moraller Bursaspor yenilgisiyle bozuldu. Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde ilk yenilgisini alan kırmızı - beyazlı ekip, eksiklerini tamamlamak için milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı çok iyi değerlendirmek istiyor.

Bursaspor maçı sonrası futbolculara çarşamba gününe kadar izin verildi. 1 Eylül Çarşamba günü top başı yapacak olan futbolcular, sıkı bir hazırlık dönemi geçirecek. Cumartesi günü Sivasspor Kulübü tarafından düzenlenen geleneksel Cumhuriyet Kupası maçı oynanacak. Daha önceki senelerde 4 takımın katılımıyla gerçekleştirilen kupa bu sene ilk defa 2 takımın katıldığı tek maç üzerinden oynanacak.

4 Eylül Cumartesi günü 4 Eylül Stadı'ndaki kupa maçında Sivasspor'un rakibi ise Fenerbahçe olacak. Kazanan takım Cumhuriyet Kupası'nı müzesine götürecek. Yiğidolar, bu maçın ardından idmanlarına kaldığı yerden devam edecek. Ligin 4. haftasında deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçı öncesi Sivasspor'un paf takımıyla da bir hazırlık maçı oynayabileceği belirtildi.