Eğitimciler toplam kaliteyi artırmak için İstanbul'a gezi düzenledi

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Serhat Koleji, Fem ve Anafen Dershaneleri'nin bağlı olduğu Aktif A.Ş., kurum müdür ve mü

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Serhat Koleji, Fem ve Anafen Dershaneleri'nin bağlı olduğu Aktif A.Ş., kurum müdür ve müdür yardımcıları ile toplam kaliteyi artırmak için İstanbul'a gezi düzenledi.

Gezide Serhat Koleji, FEM Dershanesi, Anafen Dershanesi, Ayyıldız Erkek Öğrenci Yurdu idarecilerinin oluşturduğu 11 kişilik kafile İstanbul'da eğitim kalitesini artırma adına değişik toplantı, seminer ve ziyaretlere katıldı.

Kafile ayrıca İstanbul'un tarihi ve turistik yerleri olan Ayasofya,Sultanahmet,Eyüp ,Topkapı,Haliç gibi yerleri gezdi.

Gezi hakkında bilgi veren Aktif A.Ş. Genel Müdürü Ali Turhal, "Amacımız Kadirlimizin eğitimini daha başarılı yerlere getirmektir. Bu amaçla ve toplam eğitim kalitesini artırma düşüncesiyle idarecilerimizle İstanbul'da değişik yerleri ziyaret ettik. Oldukça verimli, başarılı ve neşeli bir program oldu." dedi.

Serhat Koleji Müdürü Aydın Kurt ise eğitimde dünya birincileri çıkartmış ve olimpiyatlarda altın madalyalar almış İstanbul'un güzide okullarını gezerek, önemli bilgiler elde ettiklerini anlattı.