Ak Parti Milletvekillerinin Referandum Turları

AK Parti Kayseri Milletvekili ve TBMM Başkan vekili Sadık Yakut ile AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Hacılar'da "Hayırlı İşler" ve "Hayırlı Günler" dileyerek vatandaşlar ve esnaflarla görüştü

AK Parti Kayseri Milletvekili ve TBMM Başkan vekili Sadık Yakut ile AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Hacılar'da "Hayırlı İşler" ve "Hayırlı Günler" dileyerek vatandaşlar ve esnaflarla görüştü. Tüm esnaf ve vatandaşlardan "evet" cevabını alan milletvekilleri, Hacılar'ın 12 Eylül referandumunda rekor kıracağına inandıklarını söyledi.
12 Eylül referandum seçimi için Hacılar'da vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen Milletvekili Elitaş ve Yakut'a Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, AK Parti İlçe Başkanı Doğan Ekici, AK Parti İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile İl ve İlçe Kadın Kolları üyeleri de destek verdi.
Hacılarlı vatandaş ve esnafların yoğun ilgisi ile karşılaşan Milletvekilleri Elitaş ve Yakut, Hacılar'ın referandumda rekor kıracağını söylediler.
85 yaşındaki Hacılarlı vatandaş Musa Kaya, AK Parti'nin, Atatürk'ün döneminden sonra gelen en iyi iktidar olduğunu söylemesi, milletvekilleri ve vatandaşlar tarafından alkışlandı.
Pazar yerinde bir ara pazarcı esnafının tezgahının arkasına geçen Milletvekili Sadık Yakut, Milletvekili Elitaş'a domates sattı.
Hacılarlı esnaf ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği milletvekilleri Elitaş ve Yakut, Cuma namazının ardından geçtiğimiz günlerde vefat eden işadamı Mustafa Mutlu'nun babası Ahmet Mutlu için taziye ziyaretinde bulunup, ilçeden ayrıldı.