Uşak Valisi Çakacak şehit eileleri ve gazilere iftar verdi

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, ramazanda şehit ve gazi ailelerini de unutmadı, düzenlediği iftar programında onlarla biraraya geldi. Yaklaşık 300 şehit

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, ramazanda şehit ve gazi ailelerini de unutmadı, düzenlediği iftar programında onlarla biraraya geldi. Yaklaşık 300 şehit ve gazi yakınının katıldığı iftar programında Çakacak, misafirlerini eşi Kevser Çakacak ile birlikte kapıda karşıladı.

Vali Çakacak, "Ülkemizin dört bir köşesinde vatanın birliği, bütünlüğü, kardeşliği, geleceği ve bekası için en aziz varlığı olan canını tehlikeye atan veya veren şehit ailelerimiz ve gazilerimizle beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum." dedi.

İftara Uşak milletvekilleri Nuri Uslu ve Osman Coşkunoğlu, Vali yardımcıları Mehmet Ünal, Mustafa Yıldız, Ertuğ Şevket Aksoy ve Fahrettin Göncü, İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin, İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Albay İsmail Özcan, Yurt Savunma Gazileri ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Şakir Çakır da katıldı. Protokol üyeleri, şehit ve gazi ailelerinin bulunduğu masalara dağılarak birlikte iftar etti. Vali Özdemir Çakacak ve protokol üyeleri, yemek sırasında şehit ve gazi ailelerinin sıkıntılarını da dinledi.