Trabzonspor Liverpool maçı geniş özeti ve basın yansımaları

Uefa Avrupa Ligi ön eleme turunda Trabzonspor Liverpool ile karşılaştı. Trabzonspor Liverpool maçında 1-0 mağlup oldu. Trabzonspor Liverpoolmaçı gniş özeti ve Trabzonspor Liverpool maçının golünü buradan izleyebilirsiniz. İşte Trabzonspor Liverpool maçı...

Trabzonspor Liverpool maçı geniş özeti ve basın yansımaları
Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Ligi Play-Off ilk maçında İngiliz temsilcisi Liverpool'a deplasmanda 1-0 mağlup olduğu karşılaşmaya İngiliz basını da geniş yer ayırdı.

İngiliz medyası, Joe Cole'un kaçırdığı penaltı üzerinde dururken kaleci Onur Kıvrak'ın ise penaltıyı iyi süzdüğünü ve kolay bir kurtarış yaptığını ifade etti.

İngiliz gazeteleri ve sitelerinin karşılaşmayla ilgili yorumları şöyle:

THE SUN: "Joe Cole'un kötü haftası devam ediyor. Arsenal karşısında aldığı kırmızı kartın ardından Liverpool formasıyla Anfield'a çıktığı ikinci maçta bir de penaltı kaçırdı. Cole'un vuruşunu Onur Kıvrak kolayca kurtardı."

DAILY MAIL: "Joe Cole, kaçırdığı penaltı sonrası kendini gösteremedi. Lucas Leiva'nın 51. dakikada penaltı kazandırmasıyla Arsenal maçının ardından yakaladığı büyük şansı değerlendiremedi. Cole'un vuruşunda pozisyonu iyi okuyan Onur Kıvrak penaltıyı kurtardı."

GUARDIAN: "Ryan Babel'in vuruşu Joe Cole'un şutunu telafi etti. Joe Cole, Arsenal karşısında kırmızı kart almasının ardından dün akşam da penaltı atışını gole çeviremedi. Roy Hodgson'ın ekibi Trabzonspor karşısında ufak da olsa bir avantaj elde etti."

DAILY MIRROR: "Babel'in golü zayıflıkları gizleyemedi."

LIVERPOOL RESMİ İNTERNET SİTESİ: "Roy Hodgson kaçırdığı şansa üzülüyor."

PREMIER LİG SİTESİ: "Liverpool, Türkiye Kupası Şampiyonu'nu Ryan Babel ile geçti."

UEFA: "Liverpool, Ryan Babel'in tek golü ile kazandı. Hollandalı'nın golü Joe Cole'un kaçırdığı penaltıyı gölgede bıraktı."