Milletvekili Çakmak'tan Orhangazi'ye Referandum Ziyareti

Bursa'da AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen referandum gezileri çerçevesinde Orhangazi'ye gelen Milletvekili Hayrettin Çakmak, anayasa değişikliğinin Türkiye'yi daha güçlü kılacağını söyledi

Milletvekili Çakmak'tan Orhangazi'ye Referandum Ziyareti
Bursa'da AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen referandum gezileri çerçevesinde Orhangazi'ye gelen Milletvekili Hayrettin Çakmak, anayasa değişikliğinin Türkiye'yi daha güçlü kılacağını söyledi.
Orhangazi Kamyoncular Kooperatifi'ne gelen Milletvekili Hayrettin Çakmak, ilçe teşkilatının da katıldığı ziyarette şoför esnafının sıkıntılarını dinledi. Orhangazi'yi oldukça yakından takip ettiğini dile getirerek sözlerine başlayan Çakmak, mevcut anayasaya bugüne kadar 15 kez müdahale edildiğini ve 80 maddesinin değiştiğini, ancak buna rağmen Türkiye'nin ilerleme kaydetmediğini söyledi.
Çakmak, referandumdan 'evet' oylarının çıkması durumunda 12 Eylül'den sonra Türkiye'nin şeklinin değişeceğini kaydetti. Çakmak, "Buradan 'evet' çıkması halinde, 2011 yılında yapılacak olan seçimlerde, hangi parti iktidara gelirse gelsin, eli çok rahat olacak. Referandum Türkiye için bir dönüm noktası. Muhalefet referandumu seçim havasına çekmeye çalışıyor" dedi.
Çakmak'ın ikinci durağı Orhangazi esnafı oldu. Alis Parkı içerisinde bulunan çay bahçelerini ziyaret eden Çakmak, Yeni Sölöz Beldesi'nde tertiplenen iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu.
Gerçekleşen iftarın ardından Akharem Köyü'nde kılınan teravih namazıyla birlikte program son buldu.