Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Ak Parti'nin 9. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK PARTİ'nin 9

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK PARTİ'nin 9. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yıldız mesajında "9 yıldır aziz milletimizden aldığımız güçle daha güçlü ve daha aydınlık bir Türkiye için çalışıyoruz" dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK PARTİ'nin 9. kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda özetle şu görüşlere yer verdi:
"14 Ağustos 2001'de Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi, kuruluşundan sadece 16 ay sonra milletimizin yüksek teveccühü ile tek başına iktidara gelmiştir. Geride kalan 9 yılda görüyoruz ki, ülkemiz o çok zor zamanlardan, ekonomik krizlerden, siyasi istikrarsızlıklardan AK Parti iktidarının başarılı çalışmalarıyla çıkmıştır.
Bugün bölgesinde lider, dünyada söz sahibi, dışarıda itibarlı bir Türkiye varsa; ekonomide üst üste başarılara imza atan, enflasyonu tek haneye indiren, tek başına yönetimiyle siyasi istikrarı yakalayan bir Türkiye varsa bunda kuşkusuz AK Parti iktidarının büyük rolü vardır. Kuşkusuz bu başarıların asıl sebebi AK Parti'ye bu imkanı sunan aziz milletimizdir.
Kuruluşumuzdan bu yana girdiğimiz dört seçimden de bizleri alnımızın akıyla çıkaran milletimizin, şimdi 12 Eylül'de de yeni bir Türkiye, daha özgür, daha demokratik ve daha çağdaş bir Türkiye için sandık başında gereken kararı vereceğine inanıyoruz. Ben, Kuruluşunun 9. yılında; sandık müşahidinden, mahalle temsilcisine, kadın ve gençlik kollarından, ana kademedeki tüm arkadaşlarımıza kadar, partimize hizmet etmiş ve etmekte olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, yolu ve bahtı açık bir Türkiye için Referanduma 'Evet' diyorum."