Kocasinan Belediyesi Seyrani Parkın Açılışını Yaptı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, belediyelerin hız kesmeden çalışmalara devam ettiğini elbirliğiyle şehri geleceğe hazırlamak için gereken her türlü çalışmayı yaptıklarını söyledi.

Kocasinan Belediyesi Seyrani Parkın Açılışını Yaptı
Kocasinan Belediyesi'nin yaptığı Seyrani Parkı'nın açılış törenine Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, Yaşar Karayel, Başkan Mehmet Özhaseki, Kocasinan Kaymakamı Mustafa Hotman, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Erciyesspor Başkanı Nuh mehmet Delikan ve davetliler katıldı.
Kayseri'nin Türkiye örnek belediyecilik hizmetleri sergilediğini ifade eden Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, "Yaptıkları örnek hizmetler için belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Biz de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde şehrimizin ihtiyaçları için üzerimize düşen çalışmaları gerçekleştiriyoruz" dedi.
Kayseri'nin geleceği için önemli projeler ürettiklerini vurgulayan Başkan Özhaseki, "Kayseri'nin su, kanal, arıtma gibi alt yapı ihtiyaçları yok. Doğalgaz, Yamula Barajı, raylı sistem gibi hizmetlerin Kayseri'ye kazandırılmasında nasıl mücadele ettiğimizi herkes biliyor. İlçe belediyeleriyle uyum içinde hizmet eden örnek belediyeleriz. Şehrimizin geleceğini şekillendirmeye çalışıyoruz. Kayseri'nin cazibe merkezi olması, geleceğinin şekillendirilmesi için çalışıyoruz. Şehrimizin geleceğini düzenlemezsek yarın çocuklarımız başka şehirlere gider, mezun olur, orda iş bulur buralara dönmez. Bayramda telefon açar anacığım, babacığım nasılsın der kapatır. Bakın çok yakında caddenin karşısına inşa ettiğimiz salonda Dünya Basketbol Şampiyonası'nın bir grubu oynanacak. Yurt dışından çok sayıda misafirimiz gelecek. Milyarlarca insan Kayseri'yi izleyecek, tanıyacak. Onlara misafirperverliğimizi göstereceğiz. Bu konuda sizden destek istirham ediyorum. Hazırlıklarımız bitti, bu park da çalışmaların tamamlayıcısıdır" diye konuştu.
Başkan Bekir Yıldız da her hafta bir açılış yaptıklarını, 16 milyon liralık 16.caddeden sonra 12 milyon lira harcama yaparak yaklaşık 35 bin metrekarelik Seyrani Parkı'nı Kayseri'ye kazandırdıklarına dikkat çekerek, "Seyrani Parkı'nı, Şirinevler, Mevlana, Hoca Ahmet Yesevi, Zümrüt, Sümer, Seyrani, ve Yeni Mahalle gibi 7 mahalle sakinin faydalanacağı bir konumda yaptık. Güle güle kullansınlar" dedi.
Başkan Bekir Yıldız'a teşekkür eden Seyrani Mahalle Muhtarı Efendi Yağmur Başkan Özhaseki ve Başkan Bekir Yıldız'a birer teşekkür plaketi takdim etti.
Çocuklarla sohbet eden başkanlar, Kayserispor Başkanı Mamur ve Erciyesspor Başkanı Delikanla potaya basket, kaleye penaltı attı. Başkan Bekir Yıldız misafirlere dondurma ikram etti.