Zafer Bayramı Ve Kütahya'nın Kurtuluşunun 88.yıldönümü Kutlama Törenleri Programı Belirlendi

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kütahya'nın kurtuluşunun 88. Yıldönümü münasebetiyle ilimizde gerçekleştirilecek olan kutlama törenleri 26 Ağustos 2010 Perşembe günü başlayacak.

Her gün çeşitli etkinliklerin yapılacağı Zafer Bayramı'nın 88. yıl kutlamaları 30 Ağustos 2010 Pazartesi günü saat 08.30'da Vilayet önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması ile başlayacak. Saygı Duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve bayrağımızın göndere çekilmesi ile burada yapılan çelenk sunma töreni sona erecek. Kutlama Programı kapsamında Garnizon Komutanı'nın Türk Silahlı Kuvvetleri adına protokole dahil zevatın tebriklerini Askeri Gazinoda kabulünden sonra Mustafa Kemal Atatürk'ün Büyük Taarruz'u yönettiği Kütahya'nın Dumlupınar ilçesi ile Altıntaş ilçesi'ne bağlı Zafertepeçalköy beldesindeki törenlere geçilecek.
Dumlupınar İlçesi ile Zafertepeçalköy beldesinde yapılacak olan törenler için 30 Ağustos 2010 Pazartesi günü saat 08.00'de Menderes Caddesinde (Üst geçiş altı) araçlar hazır bulunacak halkımız tören alanına ücretsiz taşınacaklar. Zafer Bayramı ve Kütahya'nın Kurtuluşunun 88. Yıldönümü münasebetiyle düzenlenecek olan bütün programlara tüm halkın davetli olduğu belirtildi.