Türkiye Finans'tan 'organik' bireysel emeklilik

Türkiye Finans ve Garanti Emeklilik işbirliğiyle hazırlanan Bireysel Emeklilik ürünleri Türkiye Finans şubelerinde müşterilere sunulmaya başlandı. Fai

Türkiye Finans ve Garanti Emeklilik işbirliğiyle hazırlanan Bireysel Emeklilik ürünleri Türkiye Finans şubelerinde müşterilere sunulmaya başlandı. Faizsiz yatırım enstrümanlarından oluştuğu için söz konusu bireysel emeklilik ürünleri 'organik' ismi adı altında toplandı.

Katılım bankacılığında bir ilke imza atan Türkiye Finans, Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) ile geleceğine yatırım yapmak isteyen müşterilerine yeni bir yatırım aracı sunmaya başladı. Garanti Emeklilik işbirliğiyle sunulan ve yüzde yüz gelire endeksli senetlerden oluşan planlarıyla Bireysel Emeklilik Sistemi'nde faizsiz seçenek sunuyor. Faizsiz olması nedeniyle satışına aracılık ettiği emeklilik planlarını 'Organik' olarak isimlendiren Türkiye Finans, www.organikbes.com.tr web sayfası üzerinden BES planları hakkında müşterilerini bilgilendiriyor.

Müşterilerine Organik A ve Organik A olmak üzere 2 farklı bireysel emeklilik planı sunan Türkiye Finans, küçük birikimleriyle uzun dönemli yatırım planı olan kişilere hitap ediyor. Bu planlar ile geleceklerini güvence altına alabilen Türkiye Finans müşterileri, katılım bankacılığı ilkelerine uygun, avantajlı bir yatırım imkânına kavuşuyor.

182 şubesi ile Türkiye'nin en geniş şube ağına sahip katılım bankası olan Türkiye Finans, 19 Temmuz 2010 itibariyle şubeleri aracılığı ile BES için müracaat eden müşterilerine ayrıntılı bilgi vererek, farklı ürün teklifleri sunuyor.