Son bir ayda 7 kişi kayboldu, yakınları polisten yardım istedi

Bursa'nın merkez ile ilçelerinde son bir ay içersinde kaybolan 7 kişinin yakınları polise başvurdu.

Merkez Nilüfer İlçesi Fethiye Mahallesi'nde ikam

Bursa'nın merkez ile ilçelerinde son bir ay içersinde kaybolan 7 kişinin yakınları polise başvurdu.

Merkez Nilüfer İlçesi Fethiye Mahallesi'nde ikamet eden Rahime A. (45) kızı Çiğdem T.'nin (19) 1 haftadır kayıp olduğunu ve kendisinden haber alamadığını belirterek polisten yardım istedi. Merkez Osmangazi İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi'nde yaşayan Gülşen İ. (40) ise eşi Mehmet İ.'nin (39) 3 günden beri kayıp olduğunu belirterek polise başvurdu. Osmangazi'nin Mehmet Akif Mahallesi'nden Ahmet Ç. (26) annesi Fatma Ç.'nin (55) habersiz bir şekilde evden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini belirterek, annesinin bulunmasını istedi.

Merkez Yıldırım ilçesinde ise Yunusemre Mahallesi'nde oturan Dilek A. (40), oğlu Selçuk A.'nın (20) 25 gün önce saat 12.00 sularında dolaşmak üzere evden ayrıldığı ve bir daha dönmediğini belirterek. oğlunun bulunmasını talep etti.

Yıldırım Çınarönü Mahallesi'nde oturan Yusuf A. (60) kızı Zeynep N. A.'nın (22) 2 gündür kayıp olduğunu, eve gelmediğini belirterek müracaatta bulundu.

Karacabey ilçesinde de Hüsnü T. (49) kızı Tuğba T.'nin (20) 8 Ağustos'ta işe gitmek üzere evden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini ifade edip yardım talep etti.

Gemlik'te ise Hatice B. (45), yakını Yaşar B.'nin (18) 3 gündür kayıp olduğunu belirterek polisten bulunmasını istedi. Olaylarla ilgili tahkikata başlandı.