Sadri Şener: Şampiyonluğun en kuvvetli adaylarından birisiyiz

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, şampiyonluğun en kuvvetli adaylarından birisi olduklarını söyledi.

Sadri Şener, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bas

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, şampiyonluğun en kuvvetli adaylarından birisi olduklarını söyledi.

Sadri Şener, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, artık transfer yapmayı düşünmediklerini belirtti. Şener, biraz da esprili bir dille, "Baktım kulüpte yatacak yer yok." ifadelerini kullandı.

Şener, kendi kadrolarından bir oyuncunun başka takıma kiralanması halinde transfer olup olmayacağı yönündeki soruya ise, "Çok futbolcu var sayamadım, transfer yok." cevabını verdi.

Şener, başka takımlara kiralanacağı ileri sürülen Gabriç'le ilgili de "Adam Milli takımda, ne düşüneyim. Onu hocaya sorun, onlar benim işim değil." dedi.

Üç sezondur yan yana oynayan bir kadroya sahip olduklarına işaret eden Başkan Şener, "Bu takıma birkaç takviye yaptık. Sonuç olarak da iki kupa aldık. Süper Kupa'yı alınca lig kupasını almış gibi olursunuz, çünkü onun üstünde bir kupa o. Parasal değeri çok fazla değil ama önemli bir kupa. Bu sene kimse ligde 'ben şampiyon olacağım' diyemez. Ancak, 'adayım' der. Bizde en kuvvetli adaylarından biriyiz. Bunu sadece ben değil tüm futboldan anlayanlar söylüyor. Yeni takviyemiz Jaja'yla bu daha rahat olabilir. Ben de kulüp başkanı olarak bu iddiadayım." diye konuştu.

Şener, yeni transfer Jaja ile ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine de yaptığı transferlerin hep altı ay sonra patlama yaptığına dikkat çekti. Şener, şöyle devam etti: "Buna üzülüyorum ama yaptığım transferler hep altı ay sonra patlıyor. Mesela Alanzinho'yu aldık çok eleştirildi ama altı ay sonra kendisini gösterdi. Teofilo'yu aldık eleştirildi ama şu anda geldiği nokta ortada. Şimdi de Jaja'yı aldık ve Ağustos ayındayız. Sanırım oda ocak ayına doğru gol atmaya başlar. Erken atarsa şaşıracağız."

Arjantinli futbolcu Gustavo Colman'ın kendilerinden iyileştirme talebinde bulunduğunu da ifade eden Şener, kendilerinin de 'bakarız' dediğini kaydetti.

JAJA'DAN SÖZLEŞMEYE ÖZEL MADDE

Yeni transfer Jaja'nın çok iddialı olduğunu ifade eden Başkan Şener, futbolcunun sözleşmesine özel madde koydurduğunu açıkladı. Şener, "Çok iddialı bir oyuncu. Sözleşmesine '12 milyon Euro getirirsem giderim' maddesi koydurmak istedi. Biz de tabi ki dedik. Bu kendine olan güveninin göstergesi. Türkiye'de herkes onun çok kaliteli olduğunu söylüyor. Umarım en kısa zamanda bize çok ciddi katkılar yapar." ifadelerini kullandı.