MHP Giresun İl Başkanı Erzurum: Hükümete güven azaldı, sıkıntılar katlanarak büyüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Başkanı Orhan Erzurum, "Hükümet yıpranmış, yorgun ve başarısız; vatandaş ise yoksul, umutsuz ve çaresizdir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Başkanı Orhan Erzurum, "Hükümet yıpranmış, yorgun ve başarısız; vatandaş ise yoksul, umutsuz ve çaresizdir." dedi.

Erzurum yaptığı yazılı açıklamada, hükümetin politikalarını eleştirdi. Ekonominin krizde olduğunu savunan Erzurum, yaklaşan referandumun hükümete ikaz açısından önemli olduğunu belirtti. Erzurum, "Referandumda halkımız, bölünmeye, parçalanmaya 'hayır' diyecektir. Teröristle kucaklaşmaya, terörle yaşamaya 'hayır' diyecektir. Açılım denen yıkıma 'hayır' diyecektir. Haydi 12 Eylül'de 'hayır' diyelim ve bu oyuna son verelim. Türkiye ümitsiz değildir, çaresiz değildir. Bu nedenle referandumda duyguların sandıkta 'hayır'a dönüştüreceğinize yürekten inanıyorum. Çünkü Türkiye'nin ve Türk milletinin kurtuluşu için başka çare kalmamıştır. Türkiye'mizin bir yıkıma sürüklenmesini önlemek, hepimiz için tarihi ve milli bir görevdir." açıklamasında bulundu.