Mardin'in yeni Emniyet Müdürü Aygün görevine başladı

Uluslararası Polis Birliği Genel Başkanlığı görevinin ardından Mardin'e atanan Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, görevine başladı.

Mardin'in her alanda

Uluslararası Polis Birliği Genel Başkanlığı görevinin ardından Mardin'e atanan Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, görevine başladı.

Mardin'in her alanda günden güne gelişen bir il olduğunu belirten Aygün, tarihi kentin tanıtımı amacıyla çeşitli etkinliklere imza atmak için göreve gelir gelmez çalışmaya başlattıklarını söyledi. Halkın desteğini almanın kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Aygün, "Mardin, kent olarak düzenli, huzurlu ve asayiş yönünden sakin bir ilimiz. İnsanlar çok sıcakkanlı. Sorunsuz illerimizden biri. Burada olmaktan mutluluk duyuyorum." dedi.

Toplumun desteğini alamayan hiçbir hizmetin başarılı olamayacağını kaydeden Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, sivil toplum örgütleriyle de iyi bir iletişim içinde olacaklarını belirtti.

Aygün, "Herkese kapımız açık. Şehrin ortak akılla yönetilmesi gerekiyor. Artık çağdaş yönetim anlayışında bireysellik yok. Ortak dayanışma, birlikte karar verme, bazı konularda birlikte yönetme anlayışı ön plana çıkmaktadır. Bizim de halkın desteğini alabilmek, basınla ilişkilerimizin çok iyi olmasını gerektirmektedir." şeklinde konuştu.