Kılıçdaroğlu'nun kaset yorumu: Özel hayat siyasetin konusu değildir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi'ye ait olduğu ileri sürülen görüntüleri, '

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi'ye ait olduğu ileri sürülen görüntüleri, 'özel hayat siyasetin konusu değildir." şeklinde yorumladı.

Yurt gezileri kapsamında Konya'da bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle buluştu. Basına kapalı gerçekleşen toplantı çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplandıran Kılıçdaroğlu, "Partimizin ekonomi konusundaki politikalarını anlattık. Sivil toplum örgütlerinin bu konuda bazı kaygılarını dinledik. Çözümlerimizi anlattık. Ekonomi, işsizlik, tarım ve taşeronlaşma konusunda parti olarak ne tür politikalar izlediğimizi anlattık.'' ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, bir basın mensubunun, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi'ye ait olduğu iddia edilen görüntüleri sorması üzerine, "Özel hayat siyasetin konusu değildir.'' cevabını verdi.

KILIÇDAROĞLU VE SAV MEVLANA MÜZESİ'Nİ GEZDİ

Daha sonra konakladığı Rixos Otel'den ayrılan Kemal Kılıçdaroğlu, Önder Sav ve Hakkı Süha Okay ile birlikte Mevlana Müzesi'ni gezdi. Müze Müdür Vekili Dr. Naci Bakırcı'dan bilgi alan Kemal Kılıçdaroğlu, zikir tesbihleri, Kur'an-ı Kerim'ler ve diğer eşyaları inceledi.

At kılıyla yazılan ve dünyanın en küçük Kur'an-ı Kerim'i olarak bilinen mushafa yakından bakan CHP Genel Başkanı, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAS) Sakal-ı Şerifi'nin muhafaza edildiği cam fanusu incelemeden müzeden çıktı.

Ankara Elmadağ'da hacca gitmek isteyen bir vatandaşa Peygamberimize (SAS) yönelik hakaret dolu sözler sarf ettiği için kamuoyunca ağır eleştirilen CHP Genel Sekreteri Önder Sav, Mevlana Müzesi'ndeki el yazması tarihi Kur'anları yakından inceledi.

Öte yandan, Kılıçdaroğlu, bugünkü gezileri kapsamında Konya'nın Çumra, Karapınar ve Ereğli ilçeleri ile Karaman'da ve Ayrancı ilçesinde miting yapacak.