'Emlakçılar, Alım-satım Ve Kiralama İşlemlerini Daha Hızlı Sağlıyor'

Yozgat'ta yeni açılan Garanti Grup Emlak sahiplerinden Muammer Yılmaz ve Hayri Alkan, Ramazan ayı öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek emlak, alım satım ve kiralama konularında bilgi verdi.

'Emlakçılar, Alım-satım Ve Kiralama İşlemlerini Daha Hızlı Sağlıyor'
Garanti Grup Emlak Sahiplerinden Muammer Yılmaz, Yozgat'ta inşaat sektörünün çok hızlı bir şekilde geliştiğini belirterek, "İnşaat sektöründeki bu gelişme, emlak alım satım ve kiralama işlemlerini de artırmaktadır. Emlak sahibi insanlarımız, elindeki ev veya iş yerinin hızlı bir şekilde satılmasını yada kiralanmasını isterken, emlak almak isteyen vatandaşlar da yine ihtiyacı olan ev ve iş yerini kısa sürede almak ve kiralamak istemektedir. Bu durumda çok stratejik bir yerde bulunmamızdan dolayı
emlakçılara büyük görevler düşüyor. Emlakçılar, alıcı ve satıcıyı buluşturarak alım satımların kısa sürede olmasını sağlıyor. Bu nedenle vatandaşları emlakçıları tercih ediyor" dedi.
"Emlakçılar olarak elimizde alım veya satımda müşteri portföyü ve emlak potansiyeli çok olmasından dolayı alternatif sunumlarla müşterilerimize kısa vadede çözümler üretiyoruz" diye devam eden Yılmaz, "Bizler konusunda profesyonel ekiple hizmet etmekteyiz. Bu işin ciddiyet ve ehemmiyetini çok iyi bildiğimiz için her zaman vatandaşımıza güven içerisinde kaliteli hizmet sunuyoruz. Vatandaşlarımız, alım satımlarını yaparken, tanıdıkları ve güvendikleri insanları ve emlakçıları tercih etmesini istiyoruz"
ifadelerini kullandı.