Bursaspor'da Konyaspor mesaisi sürüyor

Bursaspor, 17 Ağustos'ta karşılayacağı Konyaspor maçı hazırlıklarını saha ve salonda yaptığı çalışma ile sürdürdü. Özlüce Tesislerinde antrenmanda Tek

Bursaspor, 17 Ağustos'ta karşılayacağı Konyaspor maçı hazırlıklarını saha ve salonda yaptığı çalışma ile sürdürdü. Özlüce Tesislerinde antrenmanda Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile öğrencilerinin moralsiz olduğu gözlendi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan yeşil-beyazlı ekip, açma germe hareketleri ile çalışmayı tamamlayarak salona geçti. Antrenmana milli takımda bulunan Sercan ve Ozan İpek ile sakatlığı bulunan İnsua katılmazken, diz kapağında ağrı bulunan Turgay ve Volkan takımla birlikte çalışmalara başladı.

Salondaki çalışmaya ise İnsua ile birlikte takımın eksiksiz katıldığı belirtildi. Antrenmanda bazı oyuncuların aşırı sıcaktan zor anlar yaşadığı gözlendi.

Pazartesi günü kendi sahası ve seyircisi önünde Konyaspor ile sezona merhaba diyecek olan timsah, akşam saatlerinde de yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.